Vulgárnym nápisom počmáraný múr

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivana 13. januára 2015

Na plote amfika smerom od OMV je obrovsky vulgarny napis /foto nemam, nebudem ten primitivizmus sirit dalej, aj tak je na dost viditelnom mieste/, v dlzke niekolko metrov.
Podobny je na Malometraznych bytoch na Druzbe smerom od skolky T. Tekela, tiez vulgarny, tiez nemam foto.

13. január 2015

Roman Krajčovič

Tak ten clovek ktori toto napisal nemal asi vsetkych 5tich pohromade preto ze toto urobi len ozaj arogantny kreten ktori si mysli ze je hrdina ked znehodnoti historicku pamiatku takym detinskym napisom....lutujem rodicou co za somara to maju doma.
13. január 2015

Majo

14. január 2015

Štefan

Z múru amfiteátra to už doobeda dávali dole.
14. január 2015

igor blaško

Mňa by zaujímalo, čo na to hovorí mater Viktora Vandáka ?
14. január 2015

Majo

Snad to nebude casom vidiet
16. január 2015

Jano 111

mňa by zaujímalo aké boli náklady na odstránenie tohto primitivizmu? Respektíve či to rieši aj polícia, alebo to mesto opäť nechalo len tak, ako všetko ostatné vandalstvo. Je mi jasné, že vinníka nájsť je asi nemožne, ale či sa o to aspoň niekto pokúša? Ďakujem za odpoveď.
21. január 2015

Matúš G

Na plote amfíka je to utreté. Prikladám foto druhého nápisu a ešte som objavil aj tretí.
07. apríl 2015

jozef Doffek

Stredisko sociálnej starostlivosti v zhode so zásadami nakladania a správy majetku mesta bezodkladne ohlásilo uvedenú skutočnosť Policajnému zboru Slovenskej republiky a následne oznámilo škodovú udalosť zmluvnej poisťovni. Po uskutočnení obhliadky a vykonaní vyhodnotenia škodovej udalosti zo strany poisťovne sme vyzvali firmu na predloženie cenovej ponuky a uskutočnila sa následná realizácia opravy poškodenej fasády na objekte Vl. Clementisa 51 Trnava. Stredisko sociálnej starostlivosti nemalo možnosť uvedený postup urýchliť. V prílohe tohto emailu Vám zasielame fotodokumentáciu o realizácii opravy poškodenej fasády.



Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania