Ulica Ustianska-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený
meno
Mike8 06. júna 2022

Pekný večer. Upozorňujem na hlboký výtlky, ktorý sa nachádza vedla kanalizačného poklopu, na Ustianskej ul. Žiadam o čo najskoršie odstránenie problému. Ďakujem.

06. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
23. november 2022

Pavol

Pekný deň. Chcel by informovať mesto, že na Ustianskej ul. sa v blízkosti domu č. 29 nachádza veľký výtlk. Prikladám fotografiu. Pôvodný podnet je už pomerne starý a bolo by asi pre viacerých motoristov vhodné, ak by sa problém vyriešil čo najskôr. V rámci zachovania nejakej bezpečnosti cestnej premávky navrhujem aby mesto operatívne zabezpečilo aspoň označenie výtlku (napríklad nastriekanie okolia výtlku výraznou farbou, osadenie značky). Následne sa môže plánovať oprava. Ďakujem za riešenie podnetu.
30. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nejedná sa o kalalizačný poklop mesta, ale Tavosu.

Mesto Trnava
04. apríl 2023

Pavol

Pekný deň prajem. Chcem sa informovať.
1) Faktom je, a to potvrdzuje aj priložená fotografia, že poškodená je verejná komunikácia a nie poklop. Preto sa pýtam, či mesto očakáva, že verejnú komunikáciu bude opravovať spoločnosť Tavos?
2) Mesto nie je schopné informovať spoločnosť Tavosu, keď sa dozvie o probléme, u ktorého predpokladá, že riešiteľom je už zmienená spol. Tavos?
Veľmi pekne ďakujem za reakciu mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania