Ulica Čajkovského-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Jana 08. júna 2022

Dňa 8.6.2022 v čase o 4.51 hod ráno, tu pobehoval muž s nákupným košíkom, vyberal a rozbíjal elektroodpad, pohyboval sa medzi autami, a hlasno vykrikoval , nadával. Pohybuje sa tu pravidelne.

09. jún 2022

Ondrej

To ste skor mali volat na 158 ak rusil nocny klud a pripadne nicil verejny majetok. Neviem ci je vobec v kompetencii mesta nieco s tym spravit.

Pri dalsej navsteve, ak sa bude spravat rovnako volajte rovno 158 - je to sluzba ktoru si platite, nebojte sa ju pouzit.
10. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, posielame na vedomosť aj mestskej polícii.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
10. jún 2022

Jana

Hliadka bola privolaná, prišli za 10 minút, dotyčný už odkráčal, jedná sa o pravidelné vyberanie týchto znovuzrodených kontajnerov, zbiehajú sa tam vyberači z celej TT. Skôr by bolo vhodné tieto červené zberné nádoby premiestniť na iné vhodné miesto, napr. sledované kamerovým systémom, a bude pokoj.
14. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade spáchania priestupku proti verejnému poriadku sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá vykoná úkony smerujúce k objasneniu priestupku a zisteniu jeho páchateľa.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania