Ulica Hospodárska-znečisťovanie-pôdy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lucia Trnavská 08. júna 2022

Dobrý deň, rada by som pridala podnet ohľadom osadenia bezpečnostných tabúľ so zákazom venčenia psov v tesnej blízkosti detských ihrísk na Hospodárskej ulici - hlavne novovybudované dvory B, C, D, ale aj ďalšie bloky smerom k Študentskej ulici.
Veľmi často sa stáva, že malé deti hrajúce sa na tráve stúpia do exkrementov psíkov nezodpovedných majiteľov, ktorí ignorujú vybudované a označené priestory určené špeciálne pre nich a venčia psy na trávnatých plochách hneď vedľa detských ihrísk alebo pred bytovkami domov.

09. jún 2022

tin

Otrasne nieco, osrana je cela trnava, ci chodniky alebo trava, aby deti ani po parku a po centre nemohli behat bez toho, aby do 💩 stupili!
10. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
13. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na každom detskom ihrisku alebo športovisku je informačná tabuľa, na ktorej sú uvedené pokyny využívania. Na Hospodárskej ulici je zriadené venčovisko. Preto prosíme občanov, v prípade, že na hociktorom detskom ihrisku alebo v jeho blízkosti budú vidieť pobehovať zvieratá, aby upozornili majiteľov, prípadne kontaktovali MsP Trnava.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania