Ulica Terézie Vansovej-zábradlie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Myslim, ze nie je v TT cyklochodnik, ktory nemam zjazdeny. Cyklopriechody sa snazim prechadzat s respektom. Pockat dovtedy az ked je zjavne, ze prichadzajuce auto ma umysel nechat ma prejst. Nie je mi jasne, co ocakava takmer kazdy cyklista, kolobezkar na tomto priechode pre chodcov(!), ked tu zrazu vleti do jazdy auta spravidla po zelenej na krizovatke. Nehovoriac o tom, ze cyklochodnik vedie 2. stranou cesty. Postavit zabrany k zosadnutiu ? Zrusit cyklopriechod, ktory nenadvazuje na cyklochodnik ? Ci uvidi sa, kym tam niekoho nezrazi ?

07. júl 2022

Lubo

Ak by si islo cestou zabran pre toto velmi frekventovane miesto, mozno by mohli byt vyuzite odinstalovavane zbytocne zabrany na Kukucinke.
08. júl 2022

Ján

Mohlo byt vo vyriešiť zakrivenie chodníka so zábradliami, aké to bolo doteraz pred úpravou priechodov na Kukučínovej. Tam bola fakt nutnosť zosadnúť alebo spomaliť na minimum.
09. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet z ul. T. Vansovej posielame na posúdenie pracovníkom mesta, o riešení vás budeme informovať.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
02. september 2022

Lubo

Nejaky nacrt predpokladaneho riesenia a casu realizacie ?
06. december 2022

Lubo

5 mesiacov a ziadna odpoved… .
07. február 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
10. marec 2023

Lubo

Otepluje sa a cyklokamikadze sa uz opat objavuju v plnej rychlosti cez tento priechod pre chodcov. Vysokorizikove pri odbocovani aut z T. Vansovej. Tu rozhodne patri fyzicka prekazka. Jazdim bikom v meste aj mimo mesta. Neda sa uplne zamedzit nezodpovednemu spravaniu ludi v premavke. Urcite by pomohla aj neustala prevencia informovanim prostrednictvom edukativnych videi. V celku vydarene mala spracovane aj PZ SR napr. ku jazde kolobeziek na chodniku, aj “kolobeziek” so sedadlom na chodniku atd. Ale k bikom som nezaznamenal. A pri TT cyklo boome by mali byt pripadove videa aspon najkritickejsich moznych situacii, ked nedodrzi cyklista dopravne predpisy a pod.
11. jún 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený.
12. september 2023

Lubo

Nerieseny. Podnet vo veci bezpecnosti v cestnej premavke uz dovrsil jeden rok /400 od zadania/, ci od poslednej komunikacie mesta. Gratulujem.
20. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Miesto, ktoré popisujete je chodník a následne priechod pre chodcov, tam je jazda cyklistom zakázaná, cyklopriechod sa nachádza hneď za svetelnou križovatkou, kde následne cyklochodník pokračuje druhou stranou.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
20. december 2023

Lubo

Bingo. Zopakovali ste inymi slovami len cast zdania podnetu. Ake mate ale riesenie, aby nedochadzalo ku koliziam ? Ale ok, akonale sa tam stane nehoda auto vs bike, prebrate aj Vy za neriesenie zodpovednost.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania