Ulica Oblúková-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj Hloben 11. júla 2022

Ako vidno z fotiek, mestska zelen krizovatka Oblukova a Bucianska .... uplny raj pre vsetky mozne druhy burin ..... niektore uz dosahuju vysku po kolena .....

12. júl 2022

Peto

je zaujímavé, že cca pred mesiacom a niečo tam bola čistá hlina a nanovo vysiaty trávnik. Trávu som tam videl len na začiatku. Ta súčasná burina je nezmar a po dazdoch rástla v turbo rezime.
12. júl 2022

Ján

Nemala byť na tomto mieste tiež mestská lúka, tak ako na Hlbokej pod hradbami? Už na ten predchádzajúci podnet písali, že "preburinenie" je prirodzený stav a treba počkať na ďalší vývoj. Ak to nemá byť lúka tak to treba pokosiť.
13. júl 2022

TOP

Nevyzera to dobre , ale je to asi jedna z posledych zelenych ploch na sidliskach, ked sa to pokosi za par dni je to len pust.
13. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na referát zelene. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
14. júl 2022

Peto

@TOP tiež by som to tam nechal. Vencivisko je cez chodník, takže sa psickari a mamicky nemusia báť, že sa im tam krpci stratia. A podvecer ide od tej zelene fajn chlad.
25. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zaburinený porast na Oblúkovej ulici bol 25. júla pokosený, podnet je vyriešený.
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
25. júl 2022

Ján

Takže lúka to nebola.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania