Na hlinách-Verejný poriadok-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Róbert Kormaňák 20. júla 2022

Dobrý deň,
žiadam o okamžitý zásah vo veci otváracích hodín pohostinstva "Stará Cehelna" na ulici Na hlinách v Trnave - z nepochopiteľných dôvodov mesto dovolilo tomuto zariadeniu otváracie hodiny po 22:00 hod. - napriek tomu, že je to v rozpore s povinnosťou zachovávať nočný kľud od 22:00.
V tejto súvislosti bola len za uplynulých sedem dní povolaná hliadka MsP na zákrok proti opitým a vulgárnym návštevníkom tohto zariadenia.
Týmto žiadam primátora a MsZ Trnava aby zakročili a úpravou VZN dosiahli, že v čisto obytných zónach mesta Trnava budú otváracie hodiny takýchto prevádzok otovrené len do 22:00 hod. - eventuálne aby pri dlhšej otváracej dobe mesto zabezpečilo, že pred pohostinstvom sa nebudú zdržiavať žiadne opité a hlučné osoby - napr. uzavretím terasy a pod.

20. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na posúdenie, o riešení vás budeme informovať.

Mesto Trnava
24. júl 2022

Iveta Malá

Zabudnite, že mesto to bude riešiť. Na merkuri už roky nedokáže zakázať, ani obmedziť diskotéku, ktorej pravidelne dokonca udeľuje výnimku a dovoľuje prevádzkový čas do 4.00 ráno...to znamená, že než vypadne posledný opitý návštevník z parkoviska pred merengue, je 5 ráno a vy máte za sebou opäť prebdetý víkend.
Ďakujeme mestu za takýto prístup a tomuto vedeniu už v najbližšich voľbách nikto hlas nedáme.
25. júl 2022

Hana

Tento problém je aj na sídlisku Družba, podnik CERVEZA, Vl.Clement. 21, otvorené do 01. hod ,asi 50 m od podniku paneláky, kde nemožeme mať otvorené okna, návštěvníci sú vonku, hluční, hlavne pri rozných akciach vysokoškolákov !!!
24. august 2022

Dominika

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Popísaný problém naďalej pretrváva.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania