Kamenná cesta-zviera-uhynuté

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Martin N. 24. júla 2022

Hrôza. Inými slovami sa nedá popísať to, v čo sa zmenila nedeľná prechádzka do prírody. Hnilobný zápach šíriaci sa na široké okolie, človek sa zamyslí, odkiaľ to tak ide. Kráča sa trnavskou prírodou pri lokalite Kamenný mlyn ďalej, smerom k rybníkom, očakávajúc krásu prírody a relax, ktorý poskytuje. Miesto toho sa naskytne priam hororový pohľad. Voda vypustená do neďalekého potoka Parná (stopy po ťažkej technike na zemi), podotýkam že v období sucha a hniezdenia chránených druhov vtáctva. Všade samé zdochliny tisícov rýb a desiatok, pravdepodobne aj stoviek vtákov, ako divé kačice, labute, ich mláďatá atď. Nad nimi sa rozliehajúce roje múch, ktoré žerú niektoré zomierajúce vtáky zaživa. V neďalekom rákosí škrekot, priam plač preživších zahniezdených vtákov... Jedným slovom zverstvo.

25. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na odbor komunálnych služieb. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
25. júl 2022

Ján

To je katastrofálne.
26. júl 2022

Martina

Preboha živého kam sme sa to dostali🤦🏻‍♀️ Ako môže niekto povoliť vypustenie, no ako, a vedome zabiť toľko zvierat
28. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava sa zaoberalo vašim podnetom a po preverení sme zistili, že aktuálny stav rieši Štátna veterinárna a potravinová správa SR a dotknuté orgány.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania