Zavadzajúce kvetináče

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
marika 11. februára 2015

Pred UPSVaR na Bottovej ul. na vyhradenom mieste pre TZP občanov, sa nedá vystúpiť z auta z pravej strany vozidla, nakoľko sú hneď vedľa vyhradeného miesta betónové kvetinace, ktoré prekážajú pri otvorení dverí na vozidle. Ak sedí na tej strane postihnutý človek, nemá šancu vystúpiť.

12. február 2015

jaro

Zase niekto rozmyslal ked pracoval.
12. február 2015

cichý

Chcem upozorniť, že vyhradené 2 miesta pre ZTP sú až za "koncom" tých kvetináčov, nie vedľa ních - vedľa ních je žltá čiara, a každý vodič by mal vedieť, čo táto čiara znamená!
13. február 2015

marek

nepoznám situáciu osobne, ale podľa fotky vyzerá, že parkovacie miesta pre ZTP začínajú hneď za značkou a žltá čiara tam akoby bola kedysi dávno (pôvodné riešenie situácie). z fotkz mi to pripadá ako nadradenie zvislého značenia (parkovacie miesta) nad vodorovným (žltá čiara)
13. február 2015

marika

Presne tak riadime sa podľa zvislého značenia a nie vodorovného!!!
13. február 2015

cichý

13. február 2015

marika

Ja mam dobre chápanie, keď ste taký múdry pán Cichy, okomentujte, kde presne na značke, ktorá upozorňuje, na vyhradené miesto, je napísané, číslo kvetináča, od ktorého sa môže až parkovať :)
17. február 2015

Roman Krajčovič

Mmmt neviem kto zvas a ako dlho byva na prengu ale tie kvetinace su tam cca uz 10-12 rokou :)
26. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri jarnej obnove vodorovného dopravného značenia bude obnovené značenie aj na tomto mieste. Pri kvetináčoch je zastavenie a státie zakázané. Pre vozidlá prevážajúce ZŤP osoby budú obnovené dve parkovacie miesta tak, ako to označuje zvislá dopravná značka.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. marec 2015

cichý

marika: možno som "mudry", ale nie slepy!
Aj na tom linku su vidiet na asfalte vyznačene dva "boxi" pre ZTP (tak ako udava aj značka - 2ks), ktore su až za tymi kvetinačmi.

PS: aj pri prevazdke auta treba použivat rozum!
ked vidim, že su tam kvetinače, strom, lampa, kontajner, auto... kôli ktoremu neotvorim dvere, tak spolujazdca vyložim o kusok dalej (zaparkujem), kde je to mozne.
08. marec 2015

marika

Pán Cichy, na budúce, keď tam pôjdem, Vás oslovím a môžte mi asistovat. Kludne mi tam môžte prísť podržať môjho malého syna, keď ho vyložim na chodník A kým vydetukujem na h.... značené miesto. Si predstavte, že rozumom sa riadim a ako tu bolo niekoľkokrát spomenuté, riadime sa zvislym značením, ešte stále je nadriadené vodorovnému!!! Keby ste využili svoj voľný čas radšej na niečo užitočné, ako robiť z ľudí volov!!!!
23. júl 2015

Matúš G

Miesta pekne vyznačené, ale s kvetináčmi nie je pohnuté.
27. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kvetináče odstránime v priebehu 31. K. T.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. október 2015

Matúš G

Čo takto už tie kvetináče odstrániť?
01. marec 2016

Matúš G

Po roku stále neodstránené kvetináče.
11. apríl 2016

Matúš G

Bez zmeny.
20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
radi by sme uviedli na pravú mieru informáciu, že kvetináče budú odstránené v réžii mesta. Keďže ide o majetok Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny, vyzveme kompetentných pracovníkov k riešeniu tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. jún 2016

Matúš G

Stále neodstránené.
03. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opätovne vyzveme ÚPSVaR v Trnave, do ktorého majetku zavadzajúce kvetináče patria, aby ich dal odstrániť, resp. posunúť až na miesto za parkovacím priestorom (aby boli až popri žltej čiare).
K skorému vyšetreniu podnetu môžu však prispieť aj občania, ktorí parkovacie miesta využívajú, keď aspoň slovne upozornia pracovníkov na viacerých oddeleniach ÚPSVaR na nevhodné umiestnenie tejto zábrany.

Mestský úrad Trnava
30. november 2016

Matúš G

Vybavené, to trvalo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania