Ulica Trhová-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobrý deň. chcel by som vedieť či je možné niekde nájsť približný časový plán kedy ktorá časť mesta bude zahrnutá do rezidenčného parkovania a teda aj nejaká mapka s vyznačenými rezidenčnými zónami. Ďakujem.

15. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
15. august 2022

Ján

https://doprava.trnava.sk/parkovanie/
Navrchu stránky je mapka so zónami, pod ňou zoznam ulíc, výška a čas spoplatnenia, úplne na spodku stránky časová os spúšťania nových zón.
15. august 2022

Stará Trnava

ďakujem za info pán Ján ale toto som si našiel aj ja, ale mňa zaujímajú aj iné časti mesta ktoré tam ešte nie sú zahrnuté, napríklad vodáreň, Csm, prednadrazia a pod.
26. august 2022

Stará Trnava

No čo nezabudli ste, pracuje sa na tom alebo neviete nájsť potrebné podklady? Existuje vôbec nejaký časový plán?
05. október 2022

Stará Trnava

Nejako to tu spí, alebo sa na to zabudlo. Márne čakám na odpoveď.
20. december 2022

Stará Trnava

Tak ktorá časť mesta je teraz na rade?
29. december 2022

Matúš G

To sa asi nedozvieš, toto som chcel aj ja ked zacali stustat rezidenstke parkovanie (na Podjavorinskej). Nech ukazu cely projek ako maju rozdelenu trvavu a kedy to budu v ktorych castiach stustat. Dostal som len odpoved ze sa bude postupovat od centra smerom von. Tento rok nabrali take tempo ze nestacia vyznacovat par. miesta, tak su pozadu. Ale budu to hnad lebo chcu to mat cim skorej lebo ich tlaci 1.9.2023.
https://mytrnava.sme.sk/c/23099821/do-jula-by-malo-byt-schvalene-rezidentske-parkovanie-pre-vsetky-sidliska-v-trnave.html
29. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
informácie nájdete aj na tejto webovej stránke: https://doprava.trnava.sk/parkovanie/
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
30. december 2022

Stará Trnava

Ďakujem, ale na tejto stránke nie sú informácie o ktoré som žiadal. Túto stránku poznám už dávno. Pýtal som sa iné a to aké sú plány do blízkej budúcnosti v zmysle rozdelenia mesta (prednadrazie, vodáreň, vám lincianska a pod.) do zón a v akom časovom horizonte. Toto som na tej stránke nenašiel. Ešte raz ďakujem.
09. február 2023

Stará Trnava

Dobrý deň. Zaujímalo by ma v akom stave je teraz riešenie tejto statickej dopravy je politiky? Robí sa s tým niečo, nakoľko je na miestach kde nie je rezodencn parkovanie neúnosná situácia s parkovaním áut ľudí ktorí dochádzajú za prácou prípadne štúdiom. Obsadia všetky parkovacie miesta len preto lebo je to najbližšie k mestu prípadne k miestu ich záujmu kde sa neplatí a keď ja prídem domov tak nemám kde zaparkovať. Bol by som rád keby sa s tým začalo konecn niečo robiť. Ďakujem za skorú a fundovanú odpoveď.
07. jún 2023

Stará Trnava

Ďakujem za ignoráciu mojej žiadosti. Keďže až 6.6.2023 bol na pripomienkové konanie zverejnený návrh VZN ktorý rieši statickú dopravu v celej Trnave s konkrétnymi návrhmi jednotlivých častí tak je zrejmé že doteraz mesto riešilo parkovaciu politiku postupne operativne a teda na základe uvedeného asi nemalo žiadny dlhodobý plán na papieri. Ešte raz ďakujem a teda je možné označiť tento podnet za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania