Levanduľová ulica-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Citizen 21. augusta 2022

Chcel by som sa informovat ci by mesto nezvazilo mohutnejsiu vysadbu stromov s masivnymi korunami na mestskych pozemkoch za protihlukovou stenou na peknom poli .. sucasna vysadba je nepostacujuca a prevazne vo vyschnutom stave .. kedze chceme ako spolocnost bojovat s klimatickymi zmenami bolo by rozumne vyuzit kazdy mozny verejny priestor kde to je mozne na vysadbu zelene po vzore statov v zapadnej europe.

22. august 2022

Dusan

Da sa len suhlasit,no bohu zial pani na radnici sa rozhodli bojovat s klimatickymi zmenami zastavanim kazdeho mestskeho pozemku kde to je co i len trochu mozne a nazyvaju to rozvoj Trnavy.
25. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
12. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na predmetnej lokalite bolo v jeseni 2022 vysadených 35 vzrastlých stromov . Na svahu topole ako vetrolam a doplnená bola pôvodná výsadba na svahu v počte 6 kusov. Na blízkom dopravnom ihrisku sme vysadili 9 kusov stromov. Údržba vysadených stromov bude zabezpečená Mestskými službami mesta Trnavy.
Kto? referát správy zelene

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania