Špačinská cesta-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 21. augusta 2022

Pekný deň. Chcem upozorniť na nevyhovujúci stav komunikácii na Špacinskej ul., ktorá je v rekonštrukcii. Vyrezané časti asfaltu, vyplnené štrkom, sú v súčasnosti nebezpečné - nachádzajú sa v nej veľké diery. Takýto stav pretrváva dlhšie. Neviem či nikto z mesta po tejto ulici neprechádza, žiadam rozhodne o zabezpečenie vhodnej úpravy komunikácie a zasypané vzniknutých jám, prekrytie jám alebo inú vhodnú úpravu. Cesta je často pokrytá prachom a štrkom, bez priebežnej údržby. Kamienky odletuju.
P.s. rovnako žiadam o zjednanie nápravy, stavu staveniska a zabezpečenie vzniknutých dier v okolí komunikácie. Napr. páska nie je vhodný druh zábrany. V prípade pretrvávajúcich problémov budem kontaktovať príslušný statny orgán dozoru. Ďakujem za pochopenie.

22. august 2022

Adam

Toto je taka hanba táto ulica, že ani slová sa nato nedajú nájsť...od kruháču až po semafor...radšej na dvojke 30kmh...ani spomalovače nemusia kupovať na tu ulicu
22. august 2022

Adam

Radšej sem dajte kontakt vážení (ne)kompetentní z mesta, kde si ľudia môžu žiadať náhradu škody na svojom aute.
22. august 2022

Ivan

čo mindžujete jak by gazda riekol bicyklo si kúpte
22. august 2022

Adam

Radnica na autach, limuzinach a poddaní peši, kolobežkou, bicyklom aj keď prší alebo sneží
22. august 2022

Peto

Trosku nerozumiem, co vam vlastne vadi - ze sa rekonstruuje havarijny stav stareho vodovodu a kvoli nemu je z ulice stavba? Budte radi, ze tu stavbu uplne neuzavreli. Zasypane to je, aby to mohlo este sadnut, pretoze ak by to okamzite zaasfaltovali, bol by tu o mesiac dalsi podnet, ze sa prepadava cesta, lebo sa podlozie nenechalo sadnut. Prosim, ludia, nie prvykrat sa v TT rozkopava ulica, akoby ste to nevedeli, ako to vzdy postupuje.
22. august 2022

natare

Ale ten čo stavbu realizuje má zabezpečiť, aby cesta bola čistá. Aktuálne je plná kameňov, nie malých, odletujú spod kolies prechádzajúcich áut, jeden tak preletel tesne predo mnou. Za kruhovým objazdom v smere do mesta je momentálne aj ten zásyp prevalený a vyjazdený autami, je tam pomerne veľká jama a hrozí nehoda alebo poškodenie vozidiel.
22. august 2022

natare

Staviteľ by mal cestu každý deň očistiť.
22. august 2022

Peto

Jedna vec je, ze je spinava a to je v podnete spomenute len tak na okraj (konkretne vo stvrtok som tam videl umyvacie auto), druha vec su jamy v ceste. Mate tam pred jamami znacky, ze je tam stavba a ste povinni znizit rychlost. Ak by prislo ku skodovej udalosti napr. rozrazenie pneumatik, asi by ste neuspeli. Tiez po tej ceste jazdim a musim len vydrzat, kym sa dokonci vodovod.
22. august 2022

Peter

Len upozornujem, ze je to oznacene ako obchadzkova trasa aktualne uzavretej Cukrovej a Hajdoczyho, cize nacasovanie je unikatne. Gratulujem. Ta vymena je mestu znama minimalne od 26.1.2022, takze zosuladenie prac je ukazkove. Jamy zaliate vodou su na znicenie podvozku, vcera vecer to nebolo vobec vidiet. Tak 5tulo, preto asi ludia mindzuju, ze sa tade neda jazdit. Realizator to musi pravidelne dosypat materialom a to si ma strazit mesto, ci je vozovka v prevadzky schopnom stave.
25. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava
04. september 2022

Peter

Kedy to ma byt prosim Vas konecne zaasfaltovane?
20. september 2022

Peter

halooo, co bude s tou cestou? Kedy to dokoncia? Rohy vykopov su uz zdeformovane, bude vozovka opravena v celom profile alebo len zaplatana ako hore na Spacinskej a bude sa to 10x prerabat?
05. október 2022

Ján

Má sa asfaltovať celá, keď dokončia nový chodník na druhej strane cesty.
20. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet v tejto lokalite je vyriešený.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania