Umiestnenie smetiakov po výstavbe cyklochdníka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Po vystavbe cyklochodnika medzi Hospodarskou ul.a Stanicnym parkom nebolo doriesine umiestnenie smetnych kosov. Povodne boli umiestnene prave na mieste kde je teraz chodnik. (foto v prilohe)Pracovnici ASA ich pravidelne davaju spat na povodne miesto (teda chodnik) kde vsak blokuju prejazd alebo pred garaze obyvatelov bytoviek kde blokuju vstup do garazi. Preco nebolo zrealizovane(dotiahnute do konca) v ramci projektu cyklochodnika aj prekladka smetiakov ??? ako je mozne ze vedla povodnych garazi sa zacali stavat nove garaze ( foto v prilohe) ???? - ved prave tam bolo nahradne miesto pre smetne kose! mohli by ste to prosim doriesit? dakujem

15. február 2015

Mária

No pokiaľ viem, tak výstavba voľne stojacích garáži bola už pár rokov dozadu VZN zakázaná, takže tá garáž tam pravdepodobne vyrástla nelegálne.
15. február 2015

Peter

Ci je garaz postavena legalne alebo nie musia posudit iny. Mne sa jedna len o prejazd ktory je momentalne obmedzeny. Uplnou nahodou som tu na portali objavil foto P. Brocku z povodneho umiestnenia smetiakov. ( z cias ked neboli postavene garaze )pripajam...
16. február 2015

majo

Prečo by si niekto nemohol na svojom pozemku postaviť garáž?
18. február 2015

hela

Tá garáž bola postavená legálne,ale keď sa dokončil cyklo chodník tak tá pani čo mala nad tým dozor povedala že sa urobí miesto pre smetiaky.Zatiaľ sa tak neudialo a tak máme putujúce smetiaky.
01. máj 2015

obcan

Nelegalna garaz?
Podnet na stavebny dohlad ci ma predmetna garaz vsetky potrebne povolenia
12. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po vybudovaní cyklochodníka boli kontajnery na smeti umiestnené vedľa pôvodných garáží, ktoré patria k bytovke na Kollárovej ulici 4. Prekládka kontajnerov bola riešená v rámci stavby „ Dve samostatné garáže“ pre stavebníka RM JET, spol. s r.o., Bratislavská ulica 4, Trnava na ktorú bolo vydané stavebné povolenie Mestom Trnava 15. 7. 2014 pod č. OSaŽP/7459-56469/2014/Bj a následne kolaudačné rozhodnutie 12. 1. 2015 pod č. OSaŽP/33455-86073/2014/Bj. Ku dňu kolaudácie nebolo kontajnerisko preložené, z dôvodu, že by muselo prísť k úprave zelene. K dnešnému dňu bolo vybrané nové miesto pracovníkom Mesta Trnavy a zástupcom stavebníka a plocha pre kontajnery bude zrealizovaná v čo najkratšej dobe.

Odbor stavebný a životného prostredia
07. júl 2015

Matúš G

Plocha pre kontajnery nebola stále určená a dopadlo to takto. Treba to urýchlene riešiť.
12. november 2015

Matúš G

Prešlo 6 mesiacov a plocha pre kontajnery nie je stále zrealizovaná. Kedy príde k realizácii?
11. február 2016

Marek

Stojisko pre kontajnery
Bolo by vhodne vyhotovit pevnu plochu pod kontajnermi na odpadky, aby po dazdivom pocasi nemuseli obcania Kollarovej stupat po blate pri vyhadzovaní smeti.
12. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava malo v pláne realizovať stojisko smetných košov už v roku 2010.
Výstavba však bola pozastavená z iniciatívy občanov bývajúcich v okolí, ktorí chceli po dosiahnutí spoločného konsenzu mestu navrhnúť pre nich najvhodnejšiu polohu stojiska. Doteraz však zodpovedný pracovníci na mestskom úrade žiadny konkrétny návrh neobdržali.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
do dnešného dňa neevidujeme na Odbore dopravy a komunálnych služieb návrh miesta stojiska kontajnerov, ktorý si dotknutí občania sami chceli zadať, aby kontajnery nikomu nezavadzali. V rámci našich kompetencií bude stojisko vybudované z financií mesta, ale až po predchádzajúcej dohode s občanmi o presnom mieste, ako už bolo uvedené vyššie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. júl 2017

Roman

Dobrý deň,

je niečo nové ohľadom umiestnenia kontajnerov. Ubehol už ďalší rok.
Aktuálne miesto je krajne nevhodné.

Ďakujem

Roman
24. júl 2017

peter

To ani po vyse svoch rokoch nie je mozne toto vyriesit?
Sak ked obcania nejavia zaujem tak nech da stanovisko prislusny vybor mestskej casti.
Alebo sa bude alibisticky cskat na vyjadrenie obcanov?
A akym sposobom vlastne boli osloveni aby vyjadrili svoj nazor?
12. október 2019

Roman

Dobrý deň,

smetiaky sa už v danej lokalite nenachádzajú.
Aj keď sa mi nepodarilo zistiť, kam ich umiestnili(možno aj vôbec nikam) tak je podnet po 4 rokoch konečne vyriešený.

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania