Rozbité sklo na chodníku a trávniku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivana 16. februára 2015

Za bytovým domom na Hlbokej 15-17 je rozbité sklo na chodníku a tráve - v tráve väčšie kusy, na chodníku menšie, pod neďalekým kríkom je striekačka.

16. február 2015

Štefan

Čo na to povedať? Pri všetkej úcte a bez sarkazmu - treba zobrať lopatku a svojpomocne to upratať. Ja to tak robím často, namiesto toho aby som sa na podobné veci v okolí domu pozeral... Bohužiaľ.
17. február 2015

autorka

Často keď idem po Trnave, jednoducho nemam v kabelke metličku a lopatku, nemôžem si pomôcť, ale neviem prečo. Skúsim si ju začať nosiť so sebou. Štefan nepáčia sa mi tieto komenty, aj keď sú napísané slušne, ako tento tvoj. Jednoducho berte do úvahy, že človek, ktorý podnet odfotil ho naozaj nemohol vyriešiť, preto chce naňho aspoň upozorniť. Striekačku holými rukami určite dvíhať nepôjdem, keď to ohlásim, pracovníci si môžu aspoň priniesť vhodné OPP.
Nie je to okolie mojho domu, ale je to moje mesto a záleží mi na ňom, či až tak, že si do kabelky priložím metličku a lopatku, to neviem.
Teraz môžeš napísať, že si to nemohol vedieť, ale ja zase hovorím, že si to mohol predpokladať, treba trochu dôvery v ľudí, ktorí chcú použiť portál ako tento. :)
17. február 2015

Štefan

Máte pravdu, samozrejme mylne som predpokladal, že je to z okolia Vášho bydliska.
17. február 2015

autorka

Jasne Štefan, to mi došlo. Keď už o tom, čudujem sa psíčkarom, ktorí tam dennodennne chodia so svojimi miláčikmi, že im to nevadí, najmä z tých okolitých činžiakov a že ani 1 neľúbi svojho psíka natoľko, aby to tam vybehol pozbierať. Jedine, že by sa to tam niekto rozbil práve v noci predtým, ako som išla okolo... dlho som tadiaľ nešla, neviem odkedy to tam je.
24. február 2015

Ferko

Zelení by museli vystúpiť z auta a 5min sa prejsť, takže feťáci si budú v tejto lokalite i naďalej dávať "dobrotky".
18. apríl 2015

Matúš G

Krík bol skontrolovaný pri akcii združenia Storm. Stirekačka sa nenašla a sklo bolo upratané.
https://sk-sk.facebook.com/zdruzenie.storm

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania