Výtlky I.Krasku, (čast medzi Seredskou a Dedinskou ul.)

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Žaneta Vajdová 17. februára 2015

Výtlky pri vjazde na ulicu I. Krasku od Dedinskej ulice a aj na komunikácii. Celý povrch komunikácie je v dezolátnom stave.
Vajdová

17. február 2015

maja

"pekné".... podľa fotiek to vyzerá že máte "výtlk" cez celú ulicu - veď to nemá žiadny spevnený povrch?
24. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu výtlkov pri vjazde sme naplánovali na 9. K. T. (v závislosti od poveternostných podmienok). Úpravu nespevnených plôch dosypaním a zrovnaním budeme môcť zrealizovať až v priebehu II. štvrťroku 2015.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. marec 2015

Emil

maja: Máš úplnú pravdu a tvoje zdesenie, že to - OZAJ NEMÁ ŽIADNY SPEVNENÝ POVRCH - je - ŽIAĽ - OPRÁVNENÝ. Časť "ulice" a "chodníka" Ivana Krasku, ktorá sa nachádza medzi Dedinskou a Sereďskou ulicou je, už takých 5-6 rokov, jedna veľká SKLÁDKA frézovaného asfaltu, ktorý sa tu každý rok naváža a valcuje, aby sa snáď "akože" vytvárala ilúzia, že cesta/ chodník/ je vyasfaltovaný. Nezávidím, a priam ľutujem obyvateľov, ktorí majú na tejto ulici /Ivana Krasku/ postavené svoje domy. V lete tu musí byť z tejto asfaltovej sute neskutočne veľká prašnosť, ktorá sa im istotne dostáva do obydlia a ktorú musia dýchať. Nečudoval by som sa, ak by dali podnet na "hygienu" a požiadali o premeranie hodnôt prašnosti... Betónové kocky, ktoré vytváraju akože chodník, cez ktorý prechádzajú obyvatelia z Dedinskej ulice na autobusovú zastávku či na poštu, tak to je snáď rovnaká, ak nie ešte silnejšia káva ... Prosím kompetentných, aby čo najskôr navštívili tú časť Modranky a prehodnotili priority plánovaných investícií pre túto MČ.

Podľa vyjadrenia vyššie uvedeného - z Odboru dopravy a kom. služieb, to nebude inak ani tento rok... Opäť, nič kreatívne, iba dosýpka... Ľudia spamätajte sa!!! Zavolajte si tu Odbor hygieny, nech vám tu namerajú prašnosť a súdte sa. Veď vás tu raz úplne zasypú!
09. marec 2015

mimi

Je to hanba,mesto vedelo popredat pozemky,ale cestu nedokáže spraviť,tomu hovoríte opravený výtlk,veď nad ním sú ďalšie 2 jamy,nemienime čakať a nechať sa balamutit recickami že cesta bude,budeme to riešiť cez hygienu.
10. júl 2015

Matúš G

Cesta vyzerá byť opravená v rámci možností.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania