Ulica Piešťanská-priechod pre chodcov-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený

Chybajuci a osvetleny priechod pre chodcov od Tesco parkoviska smerom k Aquapolis BC. Faktom je, ze ludia v tomto neprehladnom useku (aj kvoli 365 vianocnemu stromu na hranici krizovatky) prechadzaju, casto hufne, smerom k BC. V podstate su tam 3 pruhy z parkoviska ludia tadial skratka chodia, sj ked tam nie je chodnik. 99% ludi chodi prave z tej odbocky TESCO parkoviska. Obdobna poziadavka bola zadana a zamietnuta na Starohajskej pred vchodom do detskej polikliniky, vratane umiestnenia obmedzenia na 30km/h.

08. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
08. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nemožno vyhovieť zo strany mesta, nakoľko ide o súkromný pozemok. Vlastníkom je Tesco.

Mesto Trnava
09. september 2022

Lubo

Dakujem za odpoved. Cize v ramci mesta v intravilane nema v tejto veci ziadnu kompetenciu mesto vyzvat vlastnika ? Pri realizacii sidliska Prudy mesto s vlastnikom kooperuje. Dohodlo s realizatorom vybudovat kruhac. Cize ani v otazke bezpecnosti nema ziadne slovo sprostredkovat kompetentnym ? Bude riesit az DI, kym tam chodca nezotne auto ?
09. september 2022

Lubo

Admin, opravte si apku, lebo hned pri zadani komentu obdrzim -1 ;).
22. november 2022

Lubo

Nejake odpovede ?
07. február 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Aka odpoved prisla mestu od vlastnika ? Inak pribudlo aj zrkadlo pre vodicov vychadzajucich od Tesco, avsak nie z lava, kde nevidno spoza “vianocneho stromceka”. Reku ci o tom vie vlastnik komunikacie. Vopred dakujem.
23. apríl 2023

Lubo

220 dni od zadania podnetu. Ak mesto odmieta sprostredkovat riesenie, je nutne oznacit tabulou pred vstupom na pozemok, ze nie je mestsky (POZOR, vchadzate na sukromny pozemok, resp. pozemok VUC a pod.). Cize v nutnosti privolania mestskej policie, obcan mesta bude odmietnuty ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania