Ulica Šafárikova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 07. septembra 2022

Pekný večer. Chcem upozorniť mesto na neustále parkovanie rôznych vozidiel naprieč priechodom pre chodcov, hneď za zjazdom na vedľajšiu komunikáciu (pri pivárni). Jedna sa o nebezpečné správanie množstva vodičov. Už si na to porušovanie nejako zvykli. Vedľa je parkovisko, priebežne s možnosťou zaparkovať. Fotografia je jedným z množstva príkladov. Problém je neustále opakujúci sa, najmä v čase po 20 hod. Vzhľadom na uvedené vyzývame mesto aby v rámci svojich kompetencií a mestskej polície rázne vymáhali dodržiavanie legislatívy.
Žiadam mesto aby pred odpísaním na tento podnet do podnetu napísalo, koľko príkladov porušenia pravidiel parkovania bolo napríklad za dobu jedného týždňa zaznamenaných. Ďakujem.

08. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie mestskej polícii. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
22. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v termíne od 8. 9.2022 do 19. 9.2022 vykonali hliadky mestskej polície celkom 21 kontrol zakázaného státia v zmysle podnetu. Z uvedeného počtu bolo 13 kontrol vykonaných vo večernom a nočnom čase po 20.00 hodine. Ani pri jednej kontrole nebolo zistené opísané protiprávne konanie.
V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá vykoná úkony smerujúce k objasneniu priestupku a zisteniu jeho páchateľa.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania