Ulica Hospodárska-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Igor Grbalik 13. septembra 2022

Dobry den. Ako sa mesto pozera na parkovanie motocyklov v zonach so spoplatnenym parkovanim (vid foto). Motocykel je mimo vyznacene parkovacie miesta.

Konzultacie s prislusnikmi mestskej policie:
1. konzultacia (09.09.22) - "no, to ste mi dali tazku otazku"
2. konzultacia (12.09.22) - "to musite vediet vy (vodic)"
3. konzultacia (12.09.22) - "to nesmiete, ale zatial to tolerujeme"

Prosim Vas o objasnenie tohto problemu. Zakon o cestnej premavke (s platnostou od 01.03.22) to riesi v § 52, odsek 2.

Dakujem, spozdravom
Igor Grbalik

28. september 2022

Igor Grbalik

Nechapem, ze nikto z kompetentnych nie je schopny vyjadrit sa k danemu problemu. Mesto urobilo "bombasticku akciu" kvoli parkovaniu. Urcite stala vela penazi. Riesitelia vsak uplne zabudli na fakt, ze v meste sa pohybuje aj vela motocyklov. A tie tiez potrebuju niekde parkovat. Mestski policajti nevedia podat relevantnu informaciu?! Odpoved typu "to nesmiete, zatial to tolerujeme, ale ked nam niekto da podnet, budeme Vas musiet riesit" nie je riesenim. Ani zo strany magistratu, ktory len vopcha "hlavu do piesku".
01. október 2022

Peter Lopatka

Motocykle najrôznejších motorických objemov parkujúce pod oknami bytoviek sú úplnou lahôdkou pre obyvateľov bytov na spodných poschodiach... Parkovanie je výrazne menej obťažujúce a myslím, že je aj celospoločensky tolerovateľné (kým ich tam nie je 10 ks), ako samotné obťažovanie hlukom počas nočného kľudu. Bežne aj okolo pol noci a najmä cez leto, keď majú všetci pootvárané okná a tak sú doslova napriamo iba pár metrov od spiacich ľudí, detí, domácich zvierat, to tam štartujú, vytáčajú alebo debatujú pri naštartovanom motore, lebo šak kto im čo môže... IQ a EQ výrazne pod hranicou 100.
04. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme, budeme vás o riešení informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
08. december 2022

Igor Grbalik

Dakujem Vam dvojmesacne "neinformovanie" a "preverenie situacie". Asi sa jedna o velky a tazky problem :-). Vesele Vianoce...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania