Ulica Kalinčiakova-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ján 14. septembra 2022

Zdravím, na stránke/aplikácii smart.trnava.sk sa nezobrazujú niektoré novoosadené kontajnery (napr. na uliciach A. Kubinu alebo Kalinčiakovej). Pravdepodobne nie sú spojazdnené senzory naplnenosti, čo môže spôsobovať problémy s preplnenými kontajnermi. Preto prosím o aktualizáciu a pridanie kontajnerov na webstránku.

13. september 2022

Ján

Takisto je to napr. aj na Saleziánskej, Veternej, atď.
14. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
02. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet a za Váš záujem o čistotu mesta a stav polopodzemných kontajnerov (ďalej len „PPK“). Stojiská PPK budované v roku 2022 na sídlisku Zátvor a uliciach Kalinčiaková, Hospodárska a A.Kubinu nie sú aktuálne monitorované systémom monitoringu zaplnenia. Do týchto nádob budú osadené senzory už čoskoro. Aktuálne prebieha úprava zmluvných podmienok medzi našou spoločnosťou a dodávateľskou spoločnosťou monitoringu PPK, aby bol zabezpečený čo najefektívnejší stav výsypov vrátane obnovy jestvujúcich senzorov staršieho typu.
Chceme Vás ubezpečiť, že aj napriek tomu, že nádoby nie sú monitorované, je našou snahou vysýpať PPK tak, aby neboli nadmerne zapĺňané. Nedokážeme však vždy eliminovať stav, keď je v PPK upchatý vhadzovací otvor a nádoba je poloprázdna, prípadne, keď sú nádoby nárazovo zapĺňané obyvateľmi rodinných domov, podnikateľskými subjektami či obyvateľmi z okolitých obcí.
Upratovať odpad, ktorý je mimo nádob, znamená pre obsluhu prácu navyše, stratu času a v konečnom dôsledku aj zvýšené náklady pre našu spoločnosť.
Kto? FCC Trnava, s.r.o.

FCC Trnava, s.r.o.
29. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
polopodzemné kontajnery na ul. A Kubinu, Kalinčiakovej, Saleziánskej a Veternej už majú nainštalovaný systém zaplnenia nádoby a dajú sa sledovať cez aplikáciu Sensoneo aj cez https://smart.trnava.sk/waste
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania