Ulica Jána Hollého-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Je vôbec možné, aby sa v roku 2022 takto realizovala stavba v centre mesta niekomu pod oknami, že sú tam hodené oceľové platne rovno na kockovej dlažbe, ktoré neuveriteľne trieskajú po každom prejdení auta (aj tých nákladných, ktoré tam za hodinu prechádzajú hore-dole x-krát) ? Stačí takéto riešenie?

26. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
28. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v predmetnom úseku, kde je pôsobenie vplyvov na povrch komunikácie a podložie pravdepodobne najväčšie, boli navrhnuté oceľové platne, ktoré sa pre tieto účely používajú bežne. Bohužiaľ, iný spôsob ochrany povrchov, počas výstavby nie je. Situácia nás mrzí, ale dovoz materiálov na stavbu, nejakým spôsobom a trasou musí byť zabezpečený.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
29. september 2022

Štefan

Ja myslím, že každému je jasné, prečo sú tam tie platne. Otázka zostáva, či neexistuje lepší spôsob ich uloženia. Že sa to niekomu, kto to mal zariadiť, javí ako najjednoduchšie riešenie ešte neznamená, že je to postačujúce.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania