Ihrisko Vančurova 38

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
žiaci 26. februára 2015

Dobrý deň,
na začiatku by sme sa chceli poďakovať p. Tomašovičovi za pekný a zaujímavý výklad, za prehliadku radničných priestorov a za milé privítanie na radnici.
Nevieme, či tento problém môže vyriešiť mestské zastupiteľstvo alebo vy, pán primátor, ale už niekoľko rokov nás trápi naše "ihrisko" so zničenou mestskou zeleňou a nedostatok priestoru na pohyb ako napr. bežecké dráhy, doskočište atď. Je podľa Vás tento problém riešiteľný? Ak áno, napíšte nám, prosíme Vás, ako.

Prajeme Vám príjemný deň - žiaci 9.B a uč. Šimončíková, ZŠ s MŠ Vančurova 38, Trnava.

26. február 2015

ria

rovnako zle sú na tom všetky školské areály, treba sa tomu viac venovať !
27. február 2015

martin96

všetky nie :) ZS kornela mahra ma pekne udržiavane ihrisko
28. február 2015

Palcino Čavojský

Je dobré, že sa žiaci na škole učia využívať túto stránku na to, aby boli všímavejší voči okoliu. Ale myslím si, že tento podnet by malo mať na stole riaditeľstvo školy..
Inak ma na tej fotke zaráža, že v uzavretom priestore - oplotenom - si správca pozemku nedokáže ustrážiť ani to, že po trávniku na šport zjavne premávajú autá - viď tie pneumatiky..
30. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na školský areál na Vančurovej ulici bola vypracovaná projektová dokumentácia na rekonštrukciu areálu vrátane multifunkčného ihriska.
V súčasnosti pripravujeme podanie projektu zameraného na vybudovanie multifunkčného ihriska v rámci výzvy na dotáciu od Úradu vlády, ktorá bola vypísaná na školské ihriská.

Odbor vzdelávania, športu a kultúry
14. apríl 2020

Jaro

No myslím, že toto celkom vyšlo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania