Ulica Hattalova-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 02. októbra 2022

Pekný deň. Chcem upozorniť na chodník, ktorý je zaterasený zábranami stavebníka. Chodník je v podstate nepoužiteľný. Súčasne upozorňujem na fakt, že vplyvom zásahu a stavebných činností je poškodzovanie teleso chodníku a aj značenie na ceste (žltá čiara). Žiadam o preverenie stavu kompetentnými a informovanie o náprave.

03. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavebný úrad k podnetu č. 150104 poškodenie chodníka a jeho záber: Na ulici Hattalova 12, bolo stavebným úradom v r. 2021 vydané riadne stavebné povolenie na prestavbu stavby RD. Stavebníčke priamo z podmienok stavebného povolenia vyplýva podmienka, že do kolaudácie stavby v prípade poškodenia cudzieho majetku povinnosť uvedenia veci do pôvodného stavu alebo náhrada škody. Mesto Trnava v tejto veci upozorní stavebníčku na záber verejného priestranstva a vyzve ju na zjednanie nápravy poškodeného chodníka.
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
04. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavebník bol dňa 04.10.2022 vyzvaný k odstráneniu zabratia chodníka. Pravdepodobne v najbližších dňoch, bude mať snahu o požiadanie si o povolenie o ZU a UVP.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
04. október 2022

Kristina P

Dobry den pan/pani utajeny mate navrh ako urobit rekonstrukciu domu kedze sme na ciare? Mam to zavesit do vzduchu? Alebo? A o chodnik nemajte starost urcite si ho pred novym domom urobim novy a krasny! Dufam ze vy mate vsetko tak v poriadku ako sledovat inych a vypisovat na mesto. Majte pekny den a vela stastia prajem.🤚
27. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zabratie chodníka staveniskom bolo odstránené dňa 13. 10.2022. Chodník je plne priechodný.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania