Potkany v kríkoch a okoli smetiakov!!!Čajkovského 21

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marek 26. februára 2015

Dobrý deň,prosím o vyriešenie problému s potkanmi,ktoré sú v týchto kríkoch a košoch,behajú v okolí a do priestorov motorových vozidiel,kde poškodzuju kabeláž.Pred vchodom je zrazený potkan,ktorého nemá kto zlikvidovať.

Bolo by vhodné preriediť kríky ktoré sa nachádzajú v blízkosti smetiakov a použiť deratizáciu na zneškodnenie týchto hlodavcov nakoľko sa bežne cez deň prechádzajú po parkovisku a nechceme ich mať aj vo vchodoch.

Vopred ďakujeme a veríme, že problém dáte čím skôr do poriadku k našej spokojnosti vyrešiť.

26. február 2015

Saša

Kde je aspon jeden na tej fotke?
Nejaki su mikro:-)
27. február 2015

prengo

nie su mikro, len nemaju rady publicitu:))
problem je okrem ineho aj v tom, ze vyberaci kontajnerov casto nechavaju rozhadzane okolo stojisk, co sa im nehodi.
potkany sa premnozili na celom prednadrazi - a pravdepodobne aj inde. asi by bola potrebna celomestska deratizacia plus chemicka sterilizacia, aby sa dalej nerozmnozovali.
27. február 2015

martin96

bývam na prednádraží a nemám pocit žeby boli potkany premnožené
27. február 2015

marek

Veľmi rád by som sem pridal video,ale nejak sa to nedá.A kto neverí,kľudne sa postav poblíž a mozeš sledovať,ako tu behajú do smetiakov na "svačinku" a potom idú "relaxovat" do kríkov.
27. február 2015

Tomas

Možno by sa mesto mohlo zamyslieť nad niečím takýmto, prípadne ak by bytovka/ky prispeli čiastočne z fondu opráv .
http://zvolen.sme.sk/c/7437489/zvolen-ma-prve-polopodzemne-kontajnery-na-odpad.html

Videl som to aj v Nitre , okrem toho že to vyzerá neporovnatelne lepšie , nieje okolo nádob bordel , a vyberači majú pri nich skrátka smolu .
28. február 2015

maja

dobrý nápad tomáš :) a ako som pozerala na webe... je to teraz trend...nitra, prešov, turzovka ( ta od r.2009), v čechách,...video ako to funguje som našla z čiech... to by dozaista pomohlo, otázka bude len cena, a priority v rámci rozpočtu...
02. marec 2015

martin96

ja som len reagoval na to že sa potkany premnožili na celom prednádraží .... a tbyvam na prednadraží I a nezaregistroval som nič ... a babka na prednadraží II a tam tiež nič .... takže tie vaše potkany budu iba u vás na čajkovského .... netreba zveličovať a robiť z komára somára
02. marec 2015

slade

skus preleštit okuliare a poriadne kukaj, tiež bývam na prengu a je ich tu hafo... možno tebe potkany neprekážaju, každy má ine priority , ale nám normálnym ludom ano, takže by sme privítali od mesta nejake učinne riešenie..
04. marec 2015

Julia

Potvrdzujem, ze su potkany na Prednadrazi premnozene a treba tuto situaciu riesit!! Pocas dna ich vidno aj pri kontajneroch a v krikoch na ulici G. Dusika..
04. marec 2015

martin96

Prečo ja na B.Smetanu nič nevidím ? a to chodím so psom niekolko krát za den (vodne i v noci) von
14. apríl 2015

sisa

Keď som išla len náhodne po G. Dusíka sa asi 4 za bieleho dňa potulovali okolo kontajnera. Jedným z riešení je aj podpora sídliskových mačiek, ktoré dokážu chytiť potkana a zabiť. Lenže bezohľadní ľudia, nemajúci cit k ničomu živému ich vyhodia aj z pivničných priestorov bytovky na ulicu.
14. apríl 2015

Marek

Tu ich mas
14. apríl 2015

Marek

Tu je potkan
20. apríl 2015

Marek

pozri aj toto
05. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zahájená bola celomestská deratizácia. V prvom rade sa budú deratizovať priestory na základe podnetov občanov s najväčším výskytom hlodavcov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
29. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
všetky podnety týkajúce sa potkanov z portálu www.odkazprestarostu.sk sme zaevidovali a na miestach vykonali deratizáciu.
Napriek tomu, že deratizácia sa uskutočňuje opakovane v dvojtýždňovom intervale, môže sa stať, že časť populácie škodcov prežije. Preto, ak pozorujete vo vašej lokalite zvýšený výskyt hlodavcov, napíšte nám o tom priamo na [email protected] alebo [email protected].
Vopred vám ďakujeme za spoluprácu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania