Farárske-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Tomáš MARTINKOVIČ 05. októbra 2022

Dobrý deň, žiadam Vás o riešenie môjho podnetu ohľadom nebezpečnej situácie na zastávke autobusu v časti Farárske zástavka Farárske. Ide o extremne nebezpečný úsek najmä v tomto období kedy je znížená viditelnosť a dlhšia tma .Zastavka nie je nijako osvetlena, ludia tu svietia baterkami z dialky na vodica autobusu aby si ich vobec v tme všimol,čím zaroven oslepuju proti iducich vodičov. Ludia a najmä deti cestujuce do skoly a zo skoly tu po tme musia prebehovat cez cestu kde sa nenachadza ziadny osvetleny priechod,po ktorej nonstop jazdia auta na plný vykon Preto Vás žiadam o vyriešenie tohto problemu. Dnes existuju už rozne solarne lampy, osvet.priechody atd Bol by som vdacny za vyriesenie tohto problemu lebo prejst cez cestu je extrem cez deň a nie este v noci ked vas nevidia

06. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme, posielame na posúdenie odborným pracovníkom mesta.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
10. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava, odbor investičnej výstavby rieši len verejné osvetlenie v časti príjazdovej cesty k obývanej zóne Farárske - časť Trnava. V tomto čase čakáme na územné rozhodnutie, ktoré vydáva Spoločný obecný úrad Trnava, Obec Majcichov.
K uvedenej problematike nasvietenia ako aj vyznačenia priechodu pre chodcov a vybudovanie zastávky je potrebné sa obrátiť na VÚC Trnava / Ing. Ernest Lančarič /, keďže dotknutá cesta II. triedy spadá do ich gescie a ktorý už rieši danú situáciu v tejto oblasti.

Mesto Trnava
13. október 2022

Tomáš MARTINKOVIČ

Chápem správne, že Ing. Ernest Lančarič rieši niečo iné v tejto oblasti? Ale nie konkrétne moj podnet(požiadavku) tak sa treba obrátiť na neho?
13. október 2022

Odkazprestarostu.sk

Áno, obráťte sa na p. Lančariča.
23. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spomínané osvetlenie nie je verejným osvetlením, nepatrí mestu. Prosím kontaktujte správcu.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
23. november 2022

Tomáš MARTINKOVIČ

Kontaktoval som p. Lančariča, ale bez odpovede
04. október 2023

Matúš G

Pripájam info a doporučujem sa o to zaujímať či tam bude aj osvetlenie, určite sa obráťte na TTSK.
https://www.trnava-live.sk/2023/10/03/kraj-chce-upravit-krizovatku-pri-fararskom-vzniknut-ma-samostatny-odbocovaci-pruh/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania