Ulica Juraja Fándlyho-zvislá značka-zle otočená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivan Xawer 06. októbra 2022

Dobrý deň, mám taký pocit, že toto je zle označené, je to chrbtom k smeru jazdy. Je to jednosmerná ulica, kde prichádzajúce vozidlá vidia chrbát týchto značiek a vodič zo smeru fotky by mal reagovať na tú zákazovú značku a nepotrebuje tie značky za ňou. Ak sa mýlim, dajte mi vysvetlenie.

A ešte by som chcel upozorniť na jednu dosť podstatnú vec pri tomto dopravnom preznačovaní. Prosím Vás, ak už odrezávajú tú rúru na ktorej bola dopravná značka, tak nech to zarovnajú s chodníkom, ideálne vykopať a zarovnať. Oni to odrežú cca 2 cm na úrovňou chodníka a je problém. Dá sa zakopnúť a úraz je na svete!

07. október 2022

Ján

Je to len zle otočené.
10. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
11. október 2022

Peter

Značka je správne otočená. Z opačnej strany je jednosmerná ulica. Je to naznačene dokonca aj vodorovným značením. Prosím, neblokujte zbytočne prácu samosprávy. Na tejto fotke je na pravej strane cyklo chodník. Rovnako z Komenského ulice je sem zákaz odbočenia. Nerozumiem tomu, že ste si to nepozreli, keď ste tam stali a fotili to.
S odrezávaním tyče súhlasím. Proste dostali rozkaz odrezať tyč, nikto im však nepovedal, že tade budú chodiť ľudia.
13. október 2022

Ivan Xawer

Pan Peter.
Nemyslel som prvú zakazovú značku, ale druhu s označením zony 30 a parkovania.
Ak si myslite, že nieco blokujem a niekoho nebodaj zdržujem pri praci, tak zrušte odkaz pre starostu, aby nemal starosti.
14. október 2022

Ján

Tiež som hovoril o zónových značkách. Keď idem v protismernom pruhu na bicykli, nepotrebujem informácie o parkovacej zóne a autom sa do protismeru nedostanem. Značka by mala byť teda na opačnom konci ulice a otočená o 180 stupňov.
23. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je vyriešený, značka tam nie je, zmenila sa organizácia dopravy.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania