Ulica A. Žarnova-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Na križovatke A Žarnova - Záhradnícka na stavbe cyklotrasy zo smeru od slepej ulice chýba značka Daj prednosť v jazde! Veľmi nebezpečné!!!!! Pred hodinou som tam videl veľmi nepríjemnú situáciu, ktorá vďaka postrehu vodičky idúcej po hlavnej - Záhradníckej od Dohnányho. Zo slepej ulice A. Žarnova jej vošiel do cesty vodič, ktorý si myslel, že je na hlavnej.

27. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
31. október 2022

Vladimír

Uplynulo päť dní a značka tam stále nie je. Katastrofálna reakčná doba na podnet. Stačí tam umiestniť prenosnú dopravnú značku Daj prednosť v jazde. Alebo čakáte na to, že sa tam stane ťažká dopravná nehoda?
31. október 2022

Martin

Súdruhovia stavebníci urobili niekde chybu, som z tejto lokality a tá značka tam bola a boli kúsok ďalej aj ďalšie, len keď som videl aký robotníci tam robili bez akéhokoľvek dozoru tak budeme asi radi keď sa to nebude rozpadávať.
19. november 2022

Zdenko

skôr ako rozpadne,sa to dúfam skôr zruší a uvedie do póvodného stavu.Ja neverím ,že to je legálne schválené dopravným inžinierom.Na Žarnovej ulici sa vodič hrozí stretnúť oprotiidúce auto.A to hovorim o oproti sebe idúcich osobných vozidlách.Stretko dvoch dodávok je čistý adrenalín.
26. november 2022

Vladimír

Chýbajúca značka Daj prednosť v jazde už mesiac!!! Že tam ešte nedošlo k smrteľnej nehode... To je na okamžitú výpoveď zamestnancovi, ktorý to má na starosti.
14. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zvislá DZ „daj prednosť v jazde“ s dodatkovou tabuľkou tvar križovatky na ul. Žarnovej bola osadená.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
16. december 2022

Vladimír

Konečne. Prosím o odpoveď vedenie MsÚ, akým spôsobom bude vyvodená zodpovednosť voči zamestnancom odboru dopravy, ktorí nechali rušnú križovatku 50 dní bez značky Daj prednosť v jazde???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania