Ulica Botanická-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marianna 03. novembra 2022

Ulicka popri bytovemu domu Botanika na Prednadrazi smerom k Bottovej skole,by sa patrilo skor osvetlovat nakolko uz je skoro tma a dost zle sa s detmi ide po tme po ulicke a svietime si telefonmi na cestu.

03. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
23. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
osvetleniu bolo opravené nastavenie fotobunky 4.11.2022
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
23. november 2022

Marianna

Dakujem
16. január 2023

Kristina

Dobrý deň.
Osvetlenie v uličke popri Botanickej záhrade nefunguje alebo je zle nastavené. Nebezpečné pre deti chodiť uličkou samé po tme ráno do školy. Taktiež sa mi stalo keď ešte "fungovalo", že som išla do mesta a v polovici sa svetlá zhasli a išla som uličkou sama po tme, bolo to veľmi nepríjemné..
Videla som, že už sa podobný podnet riešil v novembri, bol vyriešený ale je tu znova. Bola by som vďačná, ak by verejné služby mesta samy kontrolovali problém osvetlenia v tejto lokalite keď to evidentne viackrát zahaprovalo. Pevne verím, že si zodpovední uvedomia riziká, ktoré so sebou prináša tma v bočnej uličke, ktorú využívajú deti, ženy, dôchodcovia z celého Prednádražia. Dať smetný kôš do tejto lokality je tiež viac ako žiadúce.
Ďakujem krásne.
KH
12. december 2023

Erika

Ráno, večer stale po tme musime chodit touto uličkou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania