Ulica Spartakovská-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Anton 07. novembra 2022

Na najväčšom ihrisku v areáli základnej školy na Spartakovskej ulici sa osadili celokovové brány, ktorých použiteľnosť sa blíži k 0.
Viditeľnosť brán je veľmi slabá, keďže ich farba splýva so sitom a stĺpmi ktoré sú za bránkou - pomohlo by farebné odlíšenie tyčiek.
Bránky sa nedajú posúvať - Na ZŠ Gorkého je to lepšie vymyslené - sú osadené pevné bránky, ktoré sú väčšie, a tiež sa tam nachádzajú menšie bránky sa dajú posúvať.
Najhoršie na bránkach je materiál, z ktorých je vyrobený - celokovové. Takže ak brankár dostane gól, je veľmi pravdepodobné, že mu bránka uštedrí nepeknú ranu zozadu napr. rovno do hlavy. Navyše pri góle, zdiaľlky ťažko identifikovať či bol gól alebo tyčka.
Najideálnejšie by bolo bránky vymeniť za posuvné bránky s nekovovým sitom a napr. červeno-bielym náterom tyčí.

08. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
13. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
bránka osadená v zmysle PD s certifikátom. Výmena za iný druh nie je možný z nasledujúceho dôvodu: projekt je spolufinancovaný z EÚ zdrojov a plynie 5-ročná udržateľnosť a v tomto časom období nie je možné realizovať zásahy do majetku nadobudnutého z nenávratného finančného projektu.
Kto? odbor investičnej výstavby

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania