Ulica Hodžova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Michaela 18. novembra 2022

Dobry den, prikladam foto z 18.11. 7:00, rano co rano nemame kde zaparkovat, vykladame deti do jasli s tym, ze blokujeme sukromne garaze z dovodu, ze si tu niekto cely den parkuje, len tak. Poobede su tu tie iste auta odparkovane a ano aj som volala mestkym. Nemame ludi, museli by tam stat 15min… Taka mensia rada ak mam pravidla, treba ich aj dodrziacat, inak su zbytocne. Staci si odfotit auta, spravit kolecko po Spiglsal, kde ich stretam kazdy den a vratit sa pred jasle Hodzova.

18. november 2022

Majo

To je klasicka zona R4, je tam mozne stat 24/7 s úhradou.

Akurat vtom čase je bez úhrady do 15 minút.
18. november 2022

Michaela

Vylozit si to mozte po svojom, ale parkovat nonstop pred jaslami kam vozi cela TT deti do 3r, rodicia tam potom nemaju ako zastavit, len preto lebo chcem vidiet na svoje auto z bytu, hoci mam x volnych miest je vrchol hyenizmu.
20. november 2022

Zdenko

tak to je sila ,že hyenizmus,Uvedomte si konečne že cela koncepcia rezidenčného parkovania v Trnave ,ako ju poňal a bohužial tvrdohlavo presadzuje Bročka je chorá.Nepribudlo jediné parkovacie miesto,zato koľko ich zrušil.Chodte sa pozriesť na Žarnovu ulicu,Chodnik pre pešich a cyklistov je širší ako cesta pre autá.Parkovanie pozdĺž celej ulice zrušené.Cyklisti majú najširšiu cestu na svete.Pritom to mohol natiahnuť hore pozdĺž Dohnányho vo voľnej zelenej ploche. Alebo zúžit chodník pre peších.Podjavorínska má rozsiahle parkoviská,ktoré zívaju prazdnotou,lebo bicyklista nasadil zderské parkovacie poplatky,Študentská ulica ? Špiglsál ? Jednosmerky,ktoré ale neplatia pre bicykle .... Rano smetiarske auto odstaví celu Študentskú,vzniká kolaps ,lebo Plešoun chce mať široké červené magistrály pre svoj bicykel.Takže Bročka spraví mega širokú cyklocestu na úkor autobusov,áut a potom im zakáže odbočiť do ulice kde bývajú a ženie ich po úzkej uličke až hore ku gymnáziu kde keď budu mať šťastie nebudu smetiari,alebo nebude rodič vysadzovať svoju ratolesť pred jednou alebo druhou strednou školou.Trnava nemala nikdy tak dokefovanú dopravu ako teraz .
21. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
22. november 2022

Ondrej

Ak parkuju celodenne, maju zaplatenu uhradu alebo su rezidentu R4 ?
Skusit zavolat policajtov o 9:00 a nech pokutuju tych co nemaju uhradene parkovne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania