Ulica Teodora Tekela-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Adrián Mních 27. novembra 2022

Dobrý deň,

kedže sa chystá zavedenie parkovacej politiky v lokalite a zároveň sa chystá úprava ihriska a okolia, prosím aj v rámci toho o zváženie a zakomponovanie presunutie neoficiálnych parkovacích miest na inú stranu a tak vytvorenie oficialnych parkovacích miest.

Veľmi pochybujem, že bez vytvorenia ďalších parkovacím miest a zrušením neoficiálnych parkovacích miest bude postačovat kapacita podľa noriem.

ďakujem

10. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
23. január 2023

Adrián Mních

Zistil som, že v rámci rekonštrukcie ráta mesto s vytvorením 5 parkovacích miest , podobne mojmu návrhu, ďakujem krásne
26. január 2023

Adrián Mních

idealne aby boli so zatrávnovacím povrchom, čo predpokladám by boli aj bez mojho návrhu, lebo tie pred Slottu také majú byť, ďakujem
09. apríl 2023

Andrea Straková

Dobrý deň, myslíte, že tam bolo nutné dať kôli tomu jednosmerku? Možno to zlepší situáciu na zákrute, ale inak to komplikuje možnosť presunu pri snahe zaparkovať. Keď človek hľadá parkovacie miesto a prejde už teraz po jednosmerke ďalej, náhodou sa uvoľní niečo na parkovisku pred jednosmerkou alebo popri ceste, treba obchádzať polovicu sídliska, aby sa na to miesto dostal. Kým tam príde, už bude obsadené. Zároveň sa bude ešte viac preťažovať a zapĺňať Clementisova, keďže budeme nútení vychádzať jedným smerom. ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania