Nebezpečný kanál na Okružnej 1

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter Nemeček 12. marca 2015

Pri vchode Okružná 1 sa nachádzajú diery od potkanov, ktoré boli viackrát zasypané, ale neustále sa objavujú. Sú hlboké desiatky cm a sú potenciálnym nebezpečenstvom najmä pre malé deti, ale aj dospelých. Nakoľko sa nachádza v ich blízkosti kanalizácia, ktorá je ich hlavnou príčinou (koridor pre potkanov), žiadame mesto o trvalé riešenie, a to oprava dier v kanalizácii a rekonštrukciu jej okolia.

13. marec 2015

jaro

Poziadaj svojho spravcu.
13. marec 2015

Emanuela Hasonova

jaro co s tym ma spravca, ak to lezi na pozemku mesta :)
Ked chces postavit lesenie a budu musis mestu platit prenajom, ak stoji na pozemku mesta. Ak je tento kanal na pozemku mesta, tak netreba narusovat jeho vlastnicke prava :)
Inak potkany su uz hlasene na tolkych lokalitach... Pekny svincik vsade kam clovek pozrie, sa im tu zije.
13. marec 2015

Fredy

Mesto vyhlasuje deratizáciu pravidelne a plošne na celom území mesta,sólo aktivity sú možné, ale efekt bude sporný. Samotné zasypanie dier je iba krátkodobé vizuálne zlepšenie, význam môže mať po deratizácii.
13. marec 2015

jaro

Ale kanal (kanalizacna pripojka) patri domu. A ty ziadas opravu dier v kanalizacii (pochopil som ze v kanalizacnej sachte).
13. marec 2015

Emanuela Hasonova

Myslim, ze ziada "opravu" tych jam, co tam narobili potkany.
16. apríl 2015

Matúš G

Tak diery sú tam riadne.
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v utorok 19. 5. bola vykonaná deratizácia. Diery budú zasypané.


Odbor dopravy a komunálnych služieb
02. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v predzáhradke bytového domu Okružná č.1 a 2 sa nachádza kanalizačná šachta a kanalizačná prípojka, okolo ktorej sa nachádzajú diery od potkanov. Na základe tejto skutočnosti sme požiadali Vodárne a kanalizácie o preverenie, či daná kanalizačná šachta nie je poškodená. V prípade poškodenia šachty bude potrebné zrealizovať jej opravu. Po vyjadrení TAVOS-u budeme vedieť, či opravu zrealizuje TAVOS na vlastné náklady či opravu bude musieť zrealizovať správca kanalizačnej prípojky (správca priľahlého bytového domu).
K zasypaniu jám Mesto Trnava pristúpi až po vyjadrení, že daná kanalizácia je v poriadku a diery nesúvisia s kanalizáciou.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
16. september 2015

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania