Vajslova ulica-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Jaroslav 04. decembra 2022

Na Tamaškovičovej 6, disponuje jedna rodina 6 autami, neviem či vlastní. 4 osobné: Volvo 670, Volvo, Volkswagen Touareg, Škoda octavia a 2 dodávky Ford Tranzit, Opel Primastar. Tie mení tak, že vždy pri našom dome parkujú 4. Náš dom má 32 bytov a cca. 25 parkovacích miest z toho 4 okupuje jedna rodina. Chodím večer z práce a pravidelne nemám kde zaparkovať. Nemôžem parkovať vo vedľajších uličkách, je tam zákaz vjazdu a ani na Tamaškovičovej. Parkujem na chodníku, kde však dáva MP pokuty. Včera opäť 4 autá jednej rodiny. 2 z nich (opel a volvo) tam stoja nepohnute aj mesiace. Viem, že náš dôverník ich už viac krát požiadal, aby aspoň tie dodávky parkovali vo firme. Spisovali sme aj petíciu. Nepomohlo. Dá sa takáto situácia riešiť? Nemôže sa vytvoriť rezidentské parkovanie?

05. december 2022

mario

Jaroslav, rezidenčné parkovanie bude postupne zavedené v celom meste a potom sa táto parkovacia problematika vyrieši veľmi rýchlo. Keď si táto rodinka bude musieť za každé auto priplatiť 400,- za auto. Do vtedy želám pevné nervy a držím palce nech sa to vyrieši čo najskôr.
06. december 2022

Jaroslav

Predvčerom sa vraj náš dôverník dostal do konfrontácie s tým pánom. Vraj práve kvôli autám Aspoň susedky vraveli a jedno auto dočasne zmizlo. Teraz má len 3 autá. Z toho jednu dodávku opel odstavenú už skoro dva mesiace.
06. december 2022

Branko

Ten pán, je dosť arogantný. Často v lete ide venčiť psa, je horko a tak si sadne do jedného zo svojich áut, naštartuje ho, pustí klimatizáciu a tak si sedí aj pol hodinu pod oknami. Autá má naftové, staršie,tak si viete predstaviť zvuk. To že je 8 alebo 9 hod večer a môže to ľuďom vadiť ho vôbec nezaujíma.
10. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
08. január 2023

Jaroslav

Nič sa nezmenilo. Stále točí tie autá. Asi aby to nebolo nápadné. Z 20 parkovacích miest okupuje jednu pätinu! Tomu sa vraví arogancia. A práve kvôli takýmto hajzlikom sa musí zavádzať rezidentské parkovanie.
19. január 2023

Jaroslav

Stále sa nič nezmenilo. Už zase tu má každý večer 4 autá. Strieborné volvo, Nisan primastar, Škoda Octavia combi strieborná - nitrianska značka a Volkswagen Touareg bordový. Občas ich popremiestňuje a večer keď chcem večer zaparkovať nemám kde. Potom parkujem ako aj iní nájomníci buď na chodníku alebo na zákaze parkovania. Lebo nemajú kde večer zaparkovať. Potom sa nejaký dôchodca naštve, nahlási zlé parkovanie a dostávame pokuty!!! Už dávno tam malo byť rezidentské parkovanie.
08. jún 2023

Jaroslav

Tak si dotiahli ďalšie auto Peugeot 926 CH. T.z., že teraz tu parkujú 4 autá . Peugeot, Volvo čierne, Opel Primastar a Octavia combi strieborná. Je to normálne??? Čo robí mestská polícia. Potom že sú ľudia naštvaní, Kde v Trnave idem, nemôžem bezplatne parkovať a nakoniec nezaparkujem ani pred vlastným domom, lebo nejaký blázon si tu parkuje 4 autá!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania