Ulica Terézie Vansovej-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Pavol 09. januára 2023

Pekný deň prajem. Chcel by som požiadať mesto o zdôvodnenie osadenia dvoch spomaľovačov na Ovocnej ulici. Domnievam sa, že z hľadiska efektívneho vynakladania finančných prostriedkov postačuje jeden spomaľovač.
Ďakujem

11. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
11. január 2023

Michal

Predpokladam, ze kvoli sirke cesty su tam dva, keby tam bol len jeden, tak by ho kazdy obchadzal tak ako vsetci obchadzaju spomalovace na ulici A. Sladkovica od kruhacu pri intraku.
11. január 2023

Jozino

áno, obchádzame ... nebudeme si zbytočne ničiť ,opotrebovávať vozidlá
=)) samozrejme pozrieme, či raz za deň tam aj cyklista vtedy nejde,
11. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spomaľovacie vankúše boli osadené na základe vypracovaného plániku schváleného Okresným dopravným inšpektorátom a vydaného určenia mesta Trnava. 2 ks spomaľovacích vankúšov boli osadené vzhľadom na šírku komunikácie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
12. január 2023

Dusan

Prosim vas pekne co je toto za odpoved,akeho planiku? Kto ho vypracoval a na koho ziadost bol vypracovany,kde ho mozeme vidiet?
15. apríl 2023

Pavol

Pekný deň prajem.
Veľmi zaujímavá odpoveď mesta. Chcel by som preto požiadať zástupcov mesta o informáciu, ktorého pracovníka/úsek/oddelenie mesta je možné kontaktovať so žiadosťou o poskytnutie bližších informácií (aj o už spomenutom plániku). Ďakujem za reakciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania