Ulica Teodora Tekela-neporiadok a odpadky-neodpratané lístie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marian 29. januára 2023

Dlhodobo neodpratané lístie ktoré hnije na chodníkoch a parkovisku. Chodci sa v ňom musia brodiť, čo je nepríjemné a pre šmykľavosť aj nebezpečné. Bohužiaľ tento problém sa pravidelne opakuje rok čo rok...

30. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
31. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník je vyčistený, parkovisko sa vyčistí priebežne, v rámci možností, nakoľko v súčasnosti je všetka technika v režime zimnej údržby.
Kto? Stefe Trnava, s.r.o.

Steffe Trnava, s.r.o.
03. február 2023

Marian

Dobrý deň,
chodník je síce vyčistený avšak všetko ostatné nie. Zdôvodnenie, že technika je režime zimnej údržby je dosť ťažko akceptovateľné. Ozajstná "zima" zatiaľ vlastne ani nebola a lístie je tu od jesene. Ak by sa celý priestor naraz vyčistil v režime zónového čistenia, bolo by upratané a nie ako teraz že sa kúsok vyčistí a za pár dní sa nečistota roznesie z nevyčistených plôch a všetko je zasa po starom... Ďakujem.
04. marec 2023

Marian

Dlhodobo neodpratané lístie.
Podobný podnet som podal v januári a ten bol obratom označený ako vyriešený. Aktuálny stav je vidno na fotografiách. Zodpovedý tvrdí, že má všetku techniku na zimnej údržbe. Toto zdôvodnenie - skôr by som povedal že výhovorka - ťažko obstojí, nakoľko skutočná zima v Trnave ani nebola a lístie tu leží od jesene. Ak by sa celý priestor naraz vyčistil v režime zónového čistenia, bolo by upratané a nie ako teraz. Časť sa vyčistí a za pár dní sa nečistota roznesie z nevyčistených plôch a všetko je zasa po starom.

Dakujem za pochopenie.
07. marec 2023

Marian

Dlhodobo neodpratané lístie. Podobný podnet z januára bol zodpovedným označený ako vyriešený, bohužiaľ takmer k žiadnej náprave neprišlo - viď aktuálne foto. Organizácia vykonávajúca údrzbu uvádza, že ma všetku techniku na zimnej údržbe, ale už je takmer jar a lístie tu leží od jesene.
08. marec 2023

Juraj

Bytovky celej družby by sa asi mali spojiť a odstrihnúť sa od poplatkov mestu a riešiť si poriadok samostatne. Bolo by to asi efektívnejšie. Mestská polícia si tiež nerobí svoju prácu pri riešení priestupkov statickej dopravy a necháva bez povšimnutia vozidlá stojace v križovatkách a blokujúce vjazdy na parkoviská.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania