Modranka - zvoz močovky cez Seredskú ulicu

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
CtihodnyObcan 24. marca 2015

Od pondelka 23.03.2015 opat vozia vozidla mocovku z Farmy Majcichov. Prvý krat zacali koncom februára / zaciatkom marca.
Po Seredskej chodia tisice kamionov a k tomu este aj vozidla s mocovkou, to uz je vrchol.
Nedodrzuju rychlost, sposobuju hluk a smrad.
Chodia cez nadjazd dialnice D1,ktorý nie je stavany na takyto tazky naklad.
Kto vydal povolenie,že mozu taketo vozidla jazdit cez obytnu zonu?

24. marec 2015

CtihodnyObcan

len pre zaujimavost, je 23:18 a vozidla s mocovkou premavaju veselo dalej
25. marec 2015

Modranka

tak pani podnikatelia mozu vsetko... ci uz je to Merkury, Empark alebo Farma Fresh... len to by musel asi nejaky poslanec byvat v tejto casi Seredskej alebo na Dialnicnej aby sa stym nieco robilo. a ten nadjazd nad D1 je uz dobre rozpadnuty...
25. marec 2015

jozef

Nevydrzime trochu smardu ? Skuste si to vozit cez centrum popod okna radnice!
26. marec 2015

Majo

Ano stretol som ten traktor teda ak sa to da este nazvat traktorom lepsie povedane big traktor s big fekalom a smrad to bol riadny. A to isiel prazdny po dalsiu davku.
07. apríl 2015

Stando

a je to tu opäť, je 7.4.2015 cas 22:30 a stále jazdia
07. apríl 2015

Modranka

ku**** .. nie ze tu cely den hulakaju kamiony tak este budu v noci hulakat druzstevnici s traktormi... samozrejme podnet zaslany samosprave a kazdy to ma v p****. to uz je vrchol co sa tu v tejto j******* modranke robi.... uz je najvyssi cas sa osamostatnit od TT lebo ta nasa lobistka Petkova spravi a vylobuje pre modranku akurat tak ozratych VPPakov kt. ,,cistia,, jarky popri ceste....
07. apríl 2015

Modranka

7.4.2015 22:57
znovu cely vecer tu behaju s mocovkou takze nocny klud jak lusk. Aj to niekto riesi ci tu maju vobec povolene cez obytnu cast chodit a este k tomu v noci ?

obrazok je len ilustracny
08. apríl 2015

Jozef

Vcera jazdili s tym smradom od rana do noci !!! A od kompletentych doteraz ZIADNA odpoved ! Otras, hanba.....
08. apríl 2015

Stando

Ešte fungovali o 0:30 (čo som ešte registroval) a neprestali, jazdia ešte stále ... non-stop
08. apríl 2015

Juraj

Modranka,Jozef,Stando: tak už konečne zoberte všetci traja v dohodnutú hodinu telefóny a začnite volať 158, 159, (pýtajte si hovoriť s náčelníkom alebo zástupcom),operačný vás odbije že tam hliadku pošle,ďalej volajte prednostku aj primátora,čísla nájdete na stránke MsÚ.Veď sa nedajte,oni sú tu pre VÁS a nie opačnea neverím že sa pravdy nedovoláte.A to nepoznáte predsedu poslancov mestskej časti alebo niaktorého poslanca? Za kravatu ho dotiahnite na miesto činu,začo berú VAŠE peniaze,zato že prijímajú nezmyseľné VZN ? Veď už sa konečne zobuďte ! Vy tu vypisujete o smrade a oni títo všetci čo som uviedol možno ani o probléme nevedia,nie každý pozná a sleduje tento portál OPS.A volajte hneď,nech prídu,event.urobte aj vídeozáznamy s časmi(bohužiaľ bez vône).Želám úspech a napíšte ako ste uspeli.
08. apríl 2015

Stando

Toto foto nie je ilustračné !!!!!
09. apríl 2015

CtihodnyObcan

Uvadzam par aktualnych infomacii,aby Juraj videl,ze sa naozaj obyvatelia tejto casti Seredskej ulice o riesenie problemu zaujimaju.
Na mestsku policiu netreba volat, nikto nepride, nakolko po danej komunikacii mozu jazdit kolko chcu, a to tiez v ktorej kolvek hodine, nejedna sa o ziadne rusenie nocneho kludu,aj ked mame ten pocit, porusili by iba dopravny predpis ak by tu stali,co sa nedeje,kedze len prechadzaju.Dotycny policajt to konzultoval aj so zastupcom nacelnika.Cize tymto smerom pomoc nenajdeme.
Na mestskom urade to neriesia, nemaju preco,kedze nie je nutne ziadne specialne povolenie na taketo prejazdy,cize ani tu pomoc nenajdeme.
Na odbore zivotneho prostredia nam tiez nikto nepomoze,kedze sa nejedna o priame ohrozenie zdravia,vôd alebo pôdy,iba ak by sme im dokazali,ze im to vyteka.
Co sa tyka p.poslankyne a Výboru pre mestku cast boli o tom informovani,ze sa taketo nieco vozi a jedinou moznostou ako dany problem odstranit, je vybudovanie komunikacie pozdlz R1, ale to by sa museli niektorí obyvatelia zamysliet,ci si zhodnotia pozemky a budu mat noci bez rusivych traktorov s mocovkou alebo budu mat pozemok az po dialnicu,z ktoreho s prepacenim za vyraz ho..o maju.
Este je jedna moznost,ktora ma napadla a to bude samostatny podnet,a ten bude adresovany na Narodnu dialnicnu spolocnost,kedze to vozia cez most,ktorý je v katastrofalnom stave.Sledujte dalej tuto kauzu a hlavne podporujte.
09. apríl 2015

Juraj

To ctihodný obcan:som bezradný s vami,naozaj neviem ako by so túto situáciuu riešil ja.Teraz som si tvoje vysvetlenie situácie podrobne 3x prečítal a ešte posledný pokus na RÚVZ,či sa môže takéto svinstvo prevážať cez obývanú bytovú zástavbu,tam by mohla ich hygiena zapracovať keby našli na ceste vzorky z tej močovkky tak by mohli mať problém,lenže to chce mať rýchly operatívny postup.Držím palce,ale už asi veľa šancí na spravodlivosť nemáš,otec mi dal do života (za komunistov)jednu radu,ktorá platí zrejme aj teraz - pamätaj si synu,väčší pes j-ebe.Ozvi sa.
10. apríl 2015

jozo

Zkuste poslať podnet rovno primatorovi na e-mail
25. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie tohto podnetu nie je v kompetencii Mesta Trnavy.
Dodržiavanie rýchlosti je v kompetencii štátnej polície.

ÚKaM
25. máj 2015

Kerestúrčan

všetko zbytočné, aj u nás sa to istú dobu riešilo, výsledok: OSTUDA !!!
http://www.krizovany.sk/web/view.php?cisloclanku=2011121502
... a teraz si už každý nadáva len doma sám pre seba, lebo kompetentní tvrdia, že tu nič nesmrdí! No, je asi pre nich oveľa ľahšie začať súhlasiť s takými majiteľmi Farmy, ako sú Dáni, popoťahovanie sa za prsty s nimi k ničomu neviedlo, možno len k zastrašovaniu kompetentných? Alebo sú starostovia obcí, ktorí majú mandát za všetkých občanov svojím obcí naozaj takí neschopní? Stačí nám, keď oni urobia peknú akciu pre deti okolitých dedín, dokonca zabezpečia aj autobusy, (http://www.krizovany.sk/web/view.php?cisloclanku=2015042301) a to že je tu znečistené slovenské životné prostredie nám nevadí? Tak nám treba, keď sme si vo voľbách zvolili to, čo tu máme!.... Držíme Vám palce, možno s primátorom Trnavy sa niečo podarí vyriešiť aj pre nás ...
09. apríl 2017

Erika Kotvasová

Traktory na Sereďskej ulici
Dobrý deň,
okrem kamiónov nám po Sereďskej ceste v Modranke chodia už aj traktory s cisternami s označením Farma Majcichov. Žeby si takto skracovali cestu? Chodia od rána do večera (je 21:00 a ešte stále ich je počuť). Trvá to už druhý deň po sebe (od 7.4.2017). To tu skutočne budeme musieť trpieť aj hluk z týchto traktorov? A navyše, na úseku, kde je pre nákladné autá povolená maximálna rýchlosť 30, chodili aj rýchlejšie. Škoda, že dnes policajti nemerali rýchlosť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania