Ulica Spartakovská-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Domčeky sú znečistené. Hnevá ma ľudská tupota ale tú asi neopravime. Bolo by vhodné upratanie. ďakujem

05. február 2023

Ivan

skulturnenie prostredia kde sa niekolko generacii opijali alkoholici a mladi prinieslo presny opak. alkoholici sa maju kde schovat. najlahsie je postavit ale starat sa, to uz chce kus odvahy.
06. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
06. február 2023

Michal

Ďakujem. Áno Ivan, je to náročné. Viem, že sa tam zdržuje aj mládež, ktorá zrovna nedbá na poriadok a aj ľudia, ktorým je ukradnuté, že sa tam hrajú deti. Oceňujem však prácu mesta, ktoré zlepšuje podmienky pre vyžitie detí. Verím, že je to pre mesto finančne náročné odpratávať neustále neporiadok po druhých. Domnievam sa, že by pomohlo, keby boli tieto miesta sledované kamerou a mestskou políciou. Minimálne tomuto jednému miestu by to určite pomohlo. Nočné hliadky, ktoré kontrolujú parkovanie vozidiel by mohli pri jazde okolo nakuknúť na toto miesto, aspoň pre taký "bu-bu-bu" efekt, prípadne vysvetliť, že "socializovať" sa môžu pár metrov ďalej na lavičkách. Kontrola kamerovým systémom by vedela zabezpečiť dôkazy a cielené výjazdy v prípade, že ide o jasné priestupky a pod.
28. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je vyriešený, detské ihrisko je upratané.
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania