Dolné bašty-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Peter Lukáč 12. februára 2023

Zdravím, chcel by som nahlásiť chýbajúce osvetlenie pri kontajneroch na Dolných Baštách a na ulici spájajúcej Dolné Bašty a Paulínsku (pri STU). Nie je tu na desiatkach metrov žiadne pouličné osvetlenie, len zhasínajúce sa osvetlenie vchodov bytoviek. Pritom cestu spájajúcu Paulínsku a Dolné Bašty využíva denne mnoho ľudí ako z okolitých bytoviek, tak ako spojnicu do centra. Okrem toho, že je tu však veľa dier a po každom daždi sa tu človek po tme musí vyhýbať mlákam a blatu, na ktoré kvôli chýbajúcemu pouličnému osvetleniu nevidno sa tu zdržiavajú v kontajneroch pri stavebnej jame agresívni bezdomovci. Obyvatelia bytoviek na Dolných Baštách si zároveň musia v zimných mesiacoch pri vyhadzovaní smeti svietiť mobilom. V kombinácii všetkých faktov to tu večer fakt nie je veľmi bezpečné.

14. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
21. február 2023

Peter Lukáč

Dobrý deň, uplynul viac ako mesiac, a stále žiadne vyjadrenie od príslušného odboru, ani zmena.
21. február 2023

Peter Lukáč

/komentár bol pôvodne k inému podnetu, ale problém pretrváva - množstvo podnetov je uzavretých formulkou "Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať.". Bol by som rád, keby sa k podnetom mesto začalo aj reálne vyjadrovať, namiesto tejto univerzálnej a nič neriešiacej odpovede, a pretrvávajúce problémy aj začalo riešiť.
22. február 2023

Peto

Peter, to, že je pri podnetoch formulka o preposlani neznamená že je podnet vyriešený. Je to len informácia o tom, že bol odoslaný na odbor, pod ktorý dany problém spadá. Uzavreté podnety majú iné označenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania