Ulica Juraja Slottu-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Adrián Mních 19. februára 2023

Zdravím,
kedže sa nám blíži R6 do Lokality Slottu a T. Tekela nerád by som prišiel o parkovacie miesta, aby boli oficiálne a zaroveň, zostala zeleň.
Každé druhé miesto by bola zeleň so stromom (zelené) čierne parkovacie, červené chodník. Počet miest na parkovanie je len ilustračný.
Slo by o posunutie chodníka bližšie k výmeníčke, zároveň by pokračoval chodník rovnobežne s nasledujucim chodníkom. Zostali by parkovacie miesta,, prípadne by miern pribudli, ak by bola zeleň a v nej strom vrhal by tieň, a zároveň by sediaci vtáci neznečistovali autá, kedže koruna by bola dostatočne ďaleko.

ďakujem

20. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
26. apríl 2023

Adrián Mních

Robí sa niečo s podnetom? Tento návrh je už 3x ten istý návrh na odkaz pre starostu
26. apríl 2023

Michal Hulman

Adrián Mních ešte čakám na reakciu nápad je pekný ono mňa napadlo ta trávnatá plocha pridať 8 až 10 miest na parkovanie a medzi vymeničku a miesta nasadiť stromčeky pripadne áno chodník vpodstate súhlasím s návrhom s rozdielom že park miesta by boli klasicky vedľa seba a zeleň stromčeky s chodníkom za medzi vymenikovou stanicou tak bude maximalizovany výsledok aj maximálne množstvo park miest aj maximalna zeleň som rád že sme na jednej vlne .
26. apríl 2023

Michal Hulman

Nakreslil som návrh
16. august 2023

Peter Durin

Krásne si to nakreslil, ale mesto to este krajsie odignorovalo😀

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania