Ulica Spartakovská-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Majo 26. februára 2023

Koniec tejto zóny nieje nikde vyznačený, napr. ak človek odbočí na Nitru tak sa zóna končí až koncom obce.

27. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
12. máj 2023

Ján

Konkrétne sa na Spartakovskej ul. nachádzajú 3 značky "Parkovacia zóna", ktoré nie sú ukončené. Smerom k City Aréne dokonca platí zóna B s vloženou ďalšou zónou B. Naozaj treba rozlišovať zónové značky od bežných - aj keď je parkovisko pomenované Zóna XYZ, nemusí sa nutne použiť zónová značka.

Riešenie: tieto 3 značky nahradiť jednoducho značkou "Parkovisko"
12. máj 2023

Majo

Len by ma zaujimalo, ze kto realne tie znacky navrhuje. Lebo machrovali ze konkretne Spiegelsal navrhoval nejaky expert, a potom vsade zabudol dat prednost v jazde pre cyklistov co po novom mozu ist do protismeru...

Pritom to clovek vidi na prvy pohlad, nemusi ani studovat vyhlasky/technicke normy.

Dovolim si tvrdit, ze po par hodinach studia by som to vedel navrhnut korektnejsie so zakonom/vyhlaskami/normami ako to co sa deje v TT.
13. máj 2023

Ján

Tiež už som konkrétne na značenie na Špíglsále napísal pár podnetov - je tam neskutočne veľa zbytočných značiek, napr. každé parkovisko a parkovací pruh sú označené zvislými značkami, nezaviedla sa prednosť sprava aj keď ide o Zónu 30, cyklisti nevedia, kedy majú dávať prednosť, lebo to nie je pre nich vyznačené, z nejakého dôvodu sa používajú návesti do jednosmeriek, ktoré nie sú potrebné, je tam príliš veľa značiek s duplikovaným rovnakým významom, stále sa zamieňa Prikázaný smer odbočenia a Prikázaný smer jazdy, ktoré sa odlišujú umiestnením pred/za odbočením, nerobí sa rozdiel medzi Hlavnou cestou a Cestou s prednosťou v jazde... A pritom si stačí prečítať vyhlášku a hlavný TP 117 (ten odkazuje na detailnejšie TP, ak je to potrebné) a hotovo. Odhadom by bolo možné odstrániť cca 100 značiek, a stále by bolo všetko zrozumiteľné. Jeden podnet tu:
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/163383/ulica-juraja-fandlyho-riesenie-dopravnej-situacie-nebezpecne
04. jún 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Neviem ci toto nahodou nesuvisi s cerstvym znacenim Zona 30. Lebo po oznaceni Zona 30 od Starohajskej a od nakupnych centier mi toto oznacenie chyba prave od Spartakovskej a Sasinkovej. Navrhoval som 30ku na V. Clementisa (relativne kratko pred zonaciou), co bolo najskor zamietnute, ze vsetko je tak ako ma byt - V. Clementiska je udajne bezpecna aj pre deti iduce do skoly (povodna 30ka obsahovala aj Starohajsku aspon pocas ordinacnych hodin polikliniky. Opakovane som navrhol osekany variant 30ka aspon medzi priechodmi smerom k ZS Spartakovska. Nasledne sa objavilo (od 1.6.23 ?) spominane oznacenie Zona 30. Avsak prave 30ka stale neplati zo smeru od Spartakovskej, ci Sasinkovej (foto, credit Juraj). Ci tu teda nejde naozaj o zmatocnej znacenie hranic zon R2/R3/R6.
22. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
3 zvislé DZ „parkovacia zóna“ na pozdĺžnych parkoviskách na ul. Spartakovskej boli vymenené za zvislé DZ „parkovanie.“
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania