Chodníky na Študentskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marta 30. marca 2015

Takto vyzerá chodník, zrekonštruovaný zámkovou dlažbou, rozobraný neviem koťkokrát pre nejaké zásahy do sietí, opat uložený a neviem ako je možné, že niekto prebral tákúto lajdácku prácu. A to nie je jediný úsek v rámci Študentskej ul.

31. marec 2015

Azbest

Čo sa čudujete. Veď sa vie, že ľudia, čo sú za to na meste zodpovední sú s tými firmami jedna ruka. Pokiaľ to tam primátor nepreoseje tak to bude pokračovať.
01. apríl 2015

Marta

Ved ano, ale by som bola rada aby sa tieto "rozobierky" a nasledne lajdacke ulozenia stale neopakovali, lebo kade sa pozriete, vsade je to tak, lajdacky ulozene a neviem kto to za mesto prebera, ale mal by za to niest plnu zodpovednost a nie ze mozno teraz to niekto opravi, ale pytam sa ze za cie peniaze? Som bola svedkom v zahranici - po velkej rozkopavke opat ulozene a ani nebolo poznat ze kde to bolo.
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu prepadnutých úsekov chodníka sme zaradili do programu realizácií na mesiac apríl 2015.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. apríl 2015

Katka

Práve táto časť chodníka, čo je na fotke, je už rozobratá kvôli rekonštrukcii mosta pri Bernolákovej bráne, tak aká oprava...
23. júl 2015

Matúš G

Chodník bol nanovo uložený, či tam voda stojí ťažko povedať.
24. júl 2015

Marta

No čo som to pozorovala, tak nestoji, ale su dalsie useky , ktore by tiez bolo treba poupravovat, ale to kompetentní a za tuto oblast zodpovední by si mali odsledovat a ako som už hore napisala, každu po opravu zodpovedne prebrat, ci obcania maju byt ako fotoreporteri a upozornovat? Ved to je nonsense. Ale dodatocne sa musim podakovat za vybavenie tohto mojho podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania