Vybudovať nový chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
igor 31. marca 2015

Je potrebné vybudovať nový chodník, aby sme už nechodili po blate :(
A to v miestach najviac frekventovaných, obyvateľmi vyšliapaných trás s logickým napojením na existujúce komunikačné trasy.
Tzn. tak ako je naznačený na priloženej fotografii. Vopred ďakujeme za kladné vybavenie.

01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
projekt humanizácie za bytovým domom Vl. Clementisa 58 - 67 bol spracovaný ešte v roku 2011. Projekt rieši aj trasu, ktorá je predmetom tohto podnetu.
Prvá etapa realizácie projektu bola realizovaná koncom roka 2014. V rámci tejto časti bol zrealizovaný chodník v najviac zaťaženom pešom ťahu smerom k obchodnému centru spolu s centrálnym odpočinkovým priestorom. Realizácia zvyšných častí chodníkov bude prebiehať v nadväznosti na finančné možnosti mesta. V súčasnosti však schválený rozpočet s dokončením humanizácie nepočíta a preto mestský úrad zahrnie uvedenú akciu do návrhu na realizáciu v roku 2016.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
02. august 2015

igor

Chodník by už bol, ešte keby tá nová tráva a hlavne tie nové stromky tak neschli...
03. august 2015

Hana

Chodník je pekný a potrebný, ale chýba mi spojenie parkoviska zo Slotu a nového chodníka, tam je prach, po daždi blato, tráva nerastie - je to asi 3 m úsek ? bude sa v realizácii pokračovať ?
07. august 2015

Hana

Bola by to pekná oddychová zóna, príjemne sa tam sedí, ale tá burina, čo tam rastie má už vyše pol metra, tráva tam zatiaľ nebola dosadená , chápem, že teraz nie je vhodná doba na vysadenie trávniku, ale myslím si, že nestačí vybudovať pekné oddychové zóny, ale treba sa aj o ne starať.!!!
09. august 2015

igor

Strašné sucho...
16. september 2015

Matúš G

Chodník je vybudovaný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania