Ulica Jána Sambucusa-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ivan 13. marca 2023

Dobry den. Chcel by som poziadat o doplnenie vyznacenia parkovacieho miesta. Ako vidite podla fotiek, je tam zbytocne dlhecvolne miesto, ktore nie je vyznacene ciarami, aj ked obyvatelia ulice tam casto parkujeme, lebo auta sa na dlzku v pohode zmestia. V casoch ked je tu plno sa kazde miesto hodi a uz bol konflikt s mestskou policiou ze to riesit musia, lebo oficialne miesto tam nie je. Oni sami povedali ze stacilo by domalovat ciaru a bolo by to bez problemov. Dakujem

14. marec 2023

Dusan

Jak je plno,ved saman z radnice povedal ze ked bude rezidencne tak bude miesta dost,alebo k vam este takato vymozenost nebodaj este nedorazila.
14. marec 2023

Viktor Križan

Podľa § 25 zákona o cestnej premávke, vodič nesmie zastaviť a stáť na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou; tento zákaz neplatí v obci na križovatke tvaru „T“ na náprotivnej strane vyúsťujúcej cesty.
Je možné, že ten vjazd považujú za križovatku a ak chceli dodržať vzdialenosť 5 m, tak sa tam už parkovacie miesto nezmestilo.
14. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania