Ulica Kollárova-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Peter Móder 15. marca 2023

Cykloveža býva pravidelne plná, a nemalou mierou sa na tom podielajú dlhodobo odstavené bicykle. Mohlo by sa niečo spraviť s cenou dlhšieho parkovania. Napríklad prvý den za 20 centov a každý další za 1-2 €. Nieje normálne aby si tam niekto skladoval celý mesiac bicykle.

15. marec 2023

Micro

Videl už niekto štatistiku? Aký je podiel dlhodobo odstavených bicyklov (viac ako 7 dní)?
15. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na Odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
16. marec 2023

Peto

sledujem to dlhodobejšie a malokedy je tam viac ako 50 voľných miest, čiže cca 50% je dlhodobejšie parkovanie. Tu je to v grafe pár dní spätne https://bikett.foku.me
16. marec 2023

Ján

Plus tu vidno, že vôbec nie sú využívané miesta pre detské bicykle. Bolo by možné ich prerobiť, aby sa tam dali odparkovať bicykle bežnej veľkosti?
16. marec 2023

Peto

Sú využívané najmä v lete. Ono si to pyta druhu vezu, alebo iny sposob zabezpecenia (klietka?). Na zaklade dat z grafu sa rozhodujem, ci na stanicu vobec mam ist bajkom, lebo ho nenecham zamknuty niekde o zabradlie, hoc mam kvalitny zamok.
16. marec 2023

Ján

Tak či tak, kapacitne veža už nestačí, určite by bolo fajn postaviť nejakú ďalšiu cyklogaráž. Kľudne aj poschodové kryté stojany s kamerovým systémom.
08. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na vyjadrenie, budeme vás informovať.
Kto? Mestské služby mesta Trnava

Mestské služby Trnava
08. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v čase podania podnetu sa tento problém vyskytoval, v súčasnej dobe pracujeme na vytvorení nových pravidiel používania cykloveže. Bicykle, uskladnené dlhšiu dobu, z cykloveže prevážame do dielne, kde si ich môžu majitelia vyzdvihnúť, čím sa snažíme zabezpečiť v cykloveži dostatok voľných miest. Vzhľadom na veľký záujem o odloženie bicyklov v cykloveži však nevieme vylúčiť jej občasné plné obsadenie.
Kto? Mestské služby mesta Trnava

Mestské služby Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania