Priemyselná ulica-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Parkovanie vozidiel na ul. Priemyselnej v smere na ul. Mikoviniho pred budovou s čislom 5/C na vozovke s obojsmernou premávkou po obidvoch stranách cesty,pričom nezostáva volný jazdný pruh 3 metre pre každý smer jazdy tak ako to prikazuje Zákon o premávke( chýba príslušné dopravné značenie ), ktoré by zakazovalo takéto parkovanie aspoň na jednej strane cesty.

15. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na Odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
15. marec 2023

Adam

Existujú len 2 riešenia...jednosmerka alebo zakaz parkovania aspoň na jednej strane...ja nechápem bez urážky, to kto robí vedúceho na tom odbore dopravy?
15. marec 2023

Adam

Na Novomestskej keď autá parkovali iba na jednej strane, tak hrdinovia-vypálnici z mestskej polície tam do pár minút naklusali a rozdávali papuče...túto situáciu majú viete kde...rovni a rovnejší
21. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa § 23 zákona 8/2009 o cestnej premávke pri státí musí zostať voľný aspoň jeden jazdný pruh široký najmenej 3 m pre každý smer jazdy. V zmysle zásad používania dopravných značiek, by sa nemali osádzať duplicitne (napr. na pravidlo upravené zákonom). Kontrolu dodržiavania pravidiel cestnej premávky realizuje polícia.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania