Spojná ulica-webová stránka mesta-chýbajúce informácie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Andrea Mancovičová 19. marca 2023

Dobry den,

Prosim Vas kedy bude realne fungovat MŠ na Spojnej ul? Kedy bude mozne deti zapisat? Nikde som nenasla ziadne nove info iba stare clanky.

Dakujem za odpoved

20. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
článok o tohtoročných zápisoch zverejnený je, žiadosť o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie v materských školách treba podať od 1. do 31. mája. Žiadosť môžete podať aj elektronicky. Ale ak chcete svojmu dieťaťu ukázať škôlku, do ktorej má chodiť, prezenčný spôsob prihlásenia sa bude uskutočňovať v utorok 2. a v stredu 3. mája 2023 od 6.30 do 14.30 h, vo štvrtok 4. a piatok 5. mája od 10.00 do 17.00 h.
Výnimkou je materská škola na Spojnej ulici, kde sa zápis v uvedených termínoch neuskutoční z dôvodu rekonštrukčných prác. Pred ich ukončením bude vyhlásený dodatočný zápis do tejto materskej školy aj s dátumom spustenia prevádzky. O forme a termínoch zápisu budú na svojich webových sídlach informovať všetky mestské materské školy.

Mesto Trnava
20. marec 2023

Andrea Mancovičová

Prosim Vas akych rekonstrukcnych prac? Ved uz je dokoncena. Co nasleduje teraz? Kolaudacia? Zaradenie do skolskeho systemu? Prijimanie personalu? V lete ma byt zastupujucou skolkou MŠ Murgašova. Takze celkom nerozumiem. Z Vasej odpovede neviem nic nove....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania