Ulica Krajná-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Citizen 22. marca 2023

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako majú chodci prechádzať po ul. Krajná pri takomto stave?

23. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozidlá na fotografii stoja v rozpore s pravidlami cestnej premávky. Dopravní inžinieri mesta Trnava sa práve v súčasnej dobe intenzívne zaoberajú zmenou organizácie dopravy na uliciach Kopánky, na základe ktorej bude určené ako parkovať na uliciach obdobného charakteru a či vôbec je možné parkovanie umožniť.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
26. marec 2023

Citizen

Ešte podotýkam, že každý jeden obyvateľ tejto ulice možnosť parkovať na svojich pozemkoch má a teda ide len o slušne povedané lenivosť parkovať autá vo svojich dvoroch podobne ako na ul.Sibírskej. Ak parkujú v rozpore s pravidlami cestnej premávky treba pristúpiť k represívnemu riešeniu..niekedy to je to jediné čo na ľudí platí..žialbohu. Zaberať zdarma verejný priestor nieje žiadnea ničie právo.
28. marec 2023

mute

Obyvatelia možno ano aj keď všetci, ale ako chcete riešiť parkovanie návštev?
28. marec 2023

Citizen

Marek preto som písal, že každý jeden obyvateľ ulice priestor na svojom pozemku má. Som presvedčený, že min. na 2 iný aj na 3. autá..treba sa ale zamyslieť napr. aj nad tým, že môže nastať situácia kedy bude potrebný napr. zásah HaZZ pri súčasnom stave silno pochybujem o tom, že by sa vôbec k niektorým nehnutelnostiam dostali. Osobne chápem stav keď priestor niekto skutočne nemá avšak to nieje prípad tejto ulice. Musíte uznať, že v mnohých prípadoch ľudia vytvárajú prekážky aj keď by vôbec nemuseli.
02. október 2023

Citizen

Chcel by som sa samosprávy znovu touto cestou spýtať ako daný podnet vyriešila alebo mieni riešiť aj vzhľadom na zmenu legislatívy v súvislosti so zákazom státia na chodníkoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania