Modranka - oprava cesty na I.Krasku pred školou

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
CtihodnyObcan 06. apríla 2015

Cesta na I.Krasku v Modranke pred skolou je v OTRASNOM stave.Pred skolou su same vytlky, ktore uz tak UZKU cestu robia este uzsou, ziadny vodic si nebude nicit auto dobrovolne,aby sa drzal pri pravom okraji, kde su vytlky,radsej bude jazdit v strede aj za cenu stretu s inym vozidlom. O ciarach na ceste nemoze byt ani reci. Po danej ceste nejazdia len osobne auta, ale aj autobusy,kedze je to cesta veduca ku stadionu.
Na fotkach je jasne,ze aj ked je sucho,vytlky su dost hlboke, kedze sa tam drzi voda.
Kedze vytlky zasahuju znacnu cast vozovky v mieste kde sa blizi zakruta,je to VELMI NEBEZPECNY usek a vzhladom na blizkost skoly a prechod pre chodcov je NEVYHNUTNE dat tento usek co najskor do poriadku ( zaplatanie dier sa tu robilo vela krat,spevnit kraj vozovky a urobit kvalitny povrch cesty by nebolo na skodu,aby sa tento problem neopakoval dalsi rok )

07. apríl 2015

Emil

Pani poslankyna za mestsku cast Trnava - Modranka podla mna pred volbami ani nevetrila, o ake velke susto problemov vo volbach bojovala. Obavam sa, ze tak, ako v predchadzajucich volebnych obdobiach, aj tentoraz budu jej uspechy v boji za Modrankavcanov chabe. Ozaj, vieme my Modrankavcania, aky ma v tomto volebnom obdobi plan? Co planuje pre Modranku vybojovat? Ake ma priority? Kde a ake ma uradne hodiny?
07. apríl 2015

Emil

Pozna, resp. vie vobec o tejto web stranke nasa pani poslankyna? :-)
07. apríl 2015

Zuzana

Pridite dnes o 19:00do denneho centra.
08. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu poškodených úsekov komunikácie sme zaradili do programu realizácií na II. štvrťrok 2015

Odbor dopravy a komunálnych služieb
30. máj 2015

Lenka Gažová Kvasnicová

Dobrý deň, pri oprave cesty by mohlo mesto revitalizovat aj parkovisko pred bytovkou pri škole, ktoré je tiež v katastrofálnom stave.
10. júl 2015

Matúš G

Cesta bola opravená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania