Modranka - vybudovanie chodníka pred ZŠ I.Krasku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
CtihodnyObcan 06. apríla 2015

Od krizovatky Dedinskej na ulicu I.Krasku ku skole vedie chodnik,ktorý konci pred skolou.Tento by vsak mal byt dobudovany az k mostu k Trnavke.Bol by oddelený od cesty zabradlim,aj cesta by bola spevnena.

Chodnik je sice na druhej strane oproti skole,kde je v dezolatnom stave ( ale to bude iny podnet ) ale kedze kolmo na tento chodnik parkuju vozidla a zasahuju na chodnik tak,ze je znemozneny prechod chodcom, mal by byt dobudovany vyssie spomenuty chodnik popri skole. Nakolko ina moznost ako ist PO CESTE tu nie je a to vzhladom na stav cesty a jej frekvenciu je VELMI NEBEZPECNE.

16. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prístup do školy je zabezpečený zo severného vstupu pri bytovom dome Ivana Krasku 27. Od tohto miesta chodník pokračuje priechodom pre chodcov na druhú stranu cesty Ivana Krasku, tak aby bol zabezpečený prístup k rodinným domom a ďalej aj k mostu smerom na futbalové ihrisko. Sieť chodníkov je v tejto lokalite z hľadiska množstva ľudí, ktorí sa tu pohybujú dostatočná. Parkovanie vozidiel na uvedenom chodníku je protizákonné a v prípade jeho zistenia je potrebné kontaktovať MsP na čísle 159. Na základe horeuvedených skutočností sa zdá táto investícia nového chodníka ako neopodstatnená, nakoľko by bolo okrem výstavby cca 90 m chodníka nutné vyrúbať 4 vzrastlé stromy, presunúť 3 stĺpy telekomunikačnej siete a zrealizovať zábradlie.

Odbor územného rozvoja a koncepcií

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania