Chýbajúce koše pre psie hovienka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Stanislav 08. apríla 2015

Dobrý deň,

prosíme o informáciu, či by sa na križovatke Jasnej a Šípovej ulici (mapka a fotka zelenej plochy v prílohe) nedal umiestniť kôš pre psíčkarov na psie exkrementy. Tiež patríme k nemalej skupine psíčkarov v tejto oblasti a v tejto časti Trnavy NIE SÚ žiadne koše na psie exkrementy. Myslím si, že keď tam je osadená tabuľa "Zákaz vývozu smetí", určite by tam nezavadzal ani jeden kôš pre psy. Zelene tu máme málo a nie je to len plocha pre psov, ale takisto pre naše deti a nechceme, aby behali po špine. Keď tu nie je kôš, pre psíčkara je ľahšie to tam nechať, ako zobrať "to" a niesť dlhú cestu až domov na vyhodenie.

Ďakujeme.

14. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
koše na psie exkrementy boli osadené na výbehoch pre psov (lokality nájdete na: http://www.trnava.sk/sk/clanok/psy-v-meste), na iné miesta zatiaľ Mesto Trnava neplánuje koše umiestňovať. Exkrementy je možné odkladať do všetkých zberných nádob na komunálny odpad, okrem nádob na separovaný zber – sklo, papier, plasty.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. apríl 2015

Jozef A

Ja by som trošku prihral odboru dopravy a komunálnych služieb otázku - je všade dosť zberných nádob na komunálny odpad? Neviem, ako je to v okolí miesta, ktorého sa týka podmet, ale napríklad na takej Študentskej ulici sú koše dva. Tá ulica má nejakého pol kilometra, koše sú takmer na začiatku a konci ulice, pri zastávkach pre mhd. Nenesie sa mi príjemne ani len ohryzok od jablka po celej tej štreke, s tými psími exkrementami to musí byť o držku. Ja psa nemám, ale tých pár psíčkarov ktorí sú zodpovední, v tomto trocha ľutujem....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania