Krupská ulica-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Tomáš 16. apríla 2023

Dobrý deň, vidíme ako sa budujú cyklotrasy do Bohdanoviec, Špačiniec a tak ďalej. Veľmi sa nám páči vaša myšlienka prepojenia obcí cyklotrasov. My bývame na Potôčkoch a tiež by sa nám páčilo mať cyklotrasu ktorá by sa napájala na tu špačinskú-bohdanovskú. Momentálne ju nemôžme využívať keďže sa bojíme ísť s deťmi po hlavnej ceste. Je to nebezpečné. Neuvažuje sa nad prepojením aj Potôčkov ktoré sú neni až tak vzdialené už existujúcej cyklotrase. Vďaka za odpoveď

17. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava má v dlhodobých plánoch napojenie všetkých svojich častí na sieť chodníkov a cyklotrás, ktoré sú v jeho katastri. Potôčky sú časťou Dolnej Krupej.
Mesto Trnava v spolupráci s Trnavským samosprávnym krajom plánuje prepojenie všetkých obci na mesto Trnava, tak aby bola vytvorená bezpečná sieť chodníkov, cyklotrás a spoločných cestičiek pre chodcov a cyklistov na dochádzanie za vzdelaním, prácou a voľným časom.
Mesto Trnava môže realizovať investičné akcie len na pozemkoch, ku ktorým má právny vzťah. Samotné napojenie lokality Potôčky mesto nemôže realizovať nakoľko sa nenachádzajú v katastri mesta Trnava a mesto nemá v danej lokalite ani vlastníctvo pozemkoch kde by mohlo vybudovať potrebnú infraštruktúru.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.